Comenzi Rosita
+6
dodo
Simona D.
AnaR
Stefana
myosotis
Carmen
10 participan?i
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Comenzi Rosita
Rosita a primit banii, si maine imi trimite butasii. De acum incolo, urmarim postasul...
Mi-a trimis mail Rosita sa-mi spuna ca a expediat coletul, si mi-a spus ca unele sunt inradacinate, desi comandasem butasi doar. Ar fi inradacinate multiflora variegata, mitrata si australis variegata ( de care imi zisese initial ca nu e disponibila, sunt curioasa dc chiar o trimite...) Restul mi-a sugerat pt inradacinare muschiul spanghum sau apa. Si mi-a zis ca desi multiflora are radacini, sa o las in apa vreo 2-3 saptamani. Abia astept sa ajunga pachetul...poate vieri ajunge
hoya
Multa bafta Carmen!
nina- Colectionar Hoya
-
Numarul mesajelor : 402
Varsta : 59
Puncte : 0
Data de inscriere : 13/02/2008
hoya
Am facut si eu comanda de plante adulte, maine platesc, sa vedem daca ajung si cum ajung!
nina- Colectionar Hoya
-
hoya
In SUA, la preturi diferite, cele mari la 60$, cele mai mici la 25-35$. Numai ca transportul si comisionul e destul de mult, aprox. 80$. Asta e. Sper ca macar sa ajunga.
nina- Colectionar Hoya
-
A SOSIT COLETUL MEU....
bucurie mare, emotie si iar bucurie...
n-am primit azivul inca, dar am mers la posta, unde dna stia ca am un colet dar nu gasea avizul. Apoi i-am spus ca e extern, si l-au gasit...
Dupa ridicare, fuga acasa, despachetat, cautat aparat foto, si apoi a inceput operatiunea hidratarea noilor veniti :
impachetati plus surpriza, clipsurile pt Hoya, din partea Rositei ( THANK YOU ).
1. multiflora variegata inradacinata :
apoi in apa pt hidratat
2.dimorpha
si la hidratat cu colegii :
3.australis variegata inradacinata , are rupta o frunzulita, dar e carnoasa, sanatoasa, si o voi planta in substrat si pe aceea: si apoi in apa :
4. polyneura variegata - e absolut superba prin foliaj, ce sa ma mai gandesc la floare :
5. parasitica Lao 1 ...
6.mitrata cu radacini mari : are frunzele foarte mari, e foarte frumoasa
7. limoniaca ( era gata sa o uit ) se spune ca e recomandata incepatorilor, iar florile sa va mai spun ce frumoase sunt ?!
Acum sunt toate la hidratat.
Le las in apa cateva ore, apoi le trec in substrat, cred ca e mai sigur a, nu ma pot hotari inca cum le pun ( v-am spus, din cauza zodiei balanta ) . Pana atunci poate imi vine vreo inspiratie sau vreun sfat. Rosita zicea sa le tin in apa vreo 2 3 saptamani, sau in muschi. Dar faza cu muschiul cred ca n-o stapanesc prea bine, decat cand e de infasurat butasul in muschi, si lasat la somn .Mai vad.
bucurie mare, emotie si iar bucurie...
n-am primit azivul inca, dar am mers la posta, unde dna stia ca am un colet dar nu gasea avizul. Apoi i-am spus ca e extern, si l-au gasit...
Dupa ridicare, fuga acasa, despachetat, cautat aparat foto, si apoi a inceput operatiunea hidratarea noilor veniti :
impachetati plus surpriza, clipsurile pt Hoya, din partea Rositei ( THANK YOU ).
1. multiflora variegata inradacinata :
apoi in apa pt hidratat
2.dimorpha
si la hidratat cu colegii :
3.australis variegata inradacinata , are rupta o frunzulita, dar e carnoasa, sanatoasa, si o voi planta in substrat si pe aceea: si apoi in apa :
4. polyneura variegata - e absolut superba prin foliaj, ce sa ma mai gandesc la floare :
5. parasitica Lao 1 ...
6.mitrata cu radacini mari : are frunzele foarte mari, e foarte frumoasa
7. limoniaca ( era gata sa o uit ) se spune ca e recomandata incepatorilor, iar florile sa va mai spun ce frumoase sunt ?!
Acum sunt toate la hidratat.
Le las in apa cateva ore, apoi le trec in substrat, cred ca e mai sigur a, nu ma pot hotari inca cum le pun ( v-am spus, din cauza zodiei balanta ) . Pana atunci poate imi vine vreo inspiratie sau vreun sfat. Rosita zicea sa le tin in apa vreo 2 3 saptamani, sau in muschi. Dar faza cu muschiul cred ca n-o stapanesc prea bine, decat cand e de infasurat butasul in muschi, si lasat la somn .Mai vad.
Felicitari Carmen, butasii tai arata foarte bine.Eu zic sa-i pui direct in pamant apoi in minisera, eu am constatat ca la mine s-au dezvoltat mai repede asa decat in apa (si apropo si eu sunt balanta dar de obicei sunt foarte hotarata).
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
si eu inclin mai mult spre substrat...caci cu apa , mi-e frica de trecerea in substrat si acomodarea lor.
Sunt foarte multumita de ei.
Sunt foarte multumita de ei.
Hi-hi! Deci nu sunt singura care prefera sa puna butasii in substrat!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
Eu i-am tinut vreo ora, dar erau in stare excelenta (vorbesc de cei de la paul Shirley, ca n-am avut altii pana acum). Azi am mai primit 4 butasi intr-o comanda comuna din State si de la Rosita (merci Carmen!). Cand ajung acasa ma ocup de ei si apoi va pun poze.
Ultima editare efectuata de catre AnaR in Mar Apr 08, 2008 10:43 pm, editata de 1 ori
AnaR- Pasionat de Hoya
-
iar era sa te intreb ca nu-i cam tarziu deja, la noi e 22.11 , apoi mi-am adus aminte ca esti in alt colt de lume...
Abia asteptam pozele
Abia asteptam pozele
Carmen, cat pe ce sa-mi iasa ochii din cap
Sa-ti creasca mari frumuseii !
Sa-ti creasca mari frumuseii !
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Data de inscriere : 04/03/2008
Multumesc mult fetelor...sa va creasca si voua toate repede si bine.
Sunt curioasa sa vad dupa comenzile astea, cu cate specii de Hoya s-a imbogatit Romania cu ajutorul nostru.
Sunt curioasa sa vad dupa comenzile astea, cu cate specii de Hoya s-a imbogatit Romania cu ajutorul nostru.
Mai fetelor, nu ma naravati, ca amus vin si eu inapoi in Romania ! Ce, numai voi sa imbogatiti tara cu hoya? S-apoi vin pe capul vostru sa schimbati hoya si cu mine.
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Las ca daca nu vii tu, vine FeDex-ul
-
Hi-hi! Eu tot chicotesc pe-aici la gandul ca intr-o buna zi chiar ar putea circula butasii prin FedEx intre mine si voi...N-ar fi fain?
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Va fi foarte fain cand vom putea schimba intre noi, mai ales ca vad ca fiecare are alte preferinte. Cu cat mai variate, cu atat mai mari sansele de a le multiplica in tara.
Vino si tu in concediu Ana, ca oricum deja ai un palmares de Hoya considerabil...te asteptam pe piata schimburilor de Hoya din Romania
Vino si tu in concediu Ana, ca oricum deja ai un palmares de Hoya considerabil...te asteptam pe piata schimburilor de Hoya din Romania
Conteaza pe mine! Cu prima ocazie cand vin, ma infatisez la voi cu valiza cu butasi (de unde, gasesc eu!)
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Te asteptam Ana
Pana atunci sper sa mai creasca si ale mele ceva
Pana atunci sper sa mai creasca si ale mele ceva
-
Dac-ar fi dupa mintea mea, acusica mi-as cauta bilet de avion...Dar din pacate va trebui sa mai astept un pic...
AnaR- Pasionat de Hoya
-
te asteptam cu drag, Ana
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
da Ana te asteptam cu drag in tara si cu multeeeeeeeeee hoya!
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Bilant comenzi
» Comenzi de la Paul Shirley
» Comenzi din S.U.A.
» Comenzi anterioare ori posibile - sfaturi si povestea lor