Comenzi Rosita
+6
dodo
Simona D.
AnaR
Stefana
myosotis
Carmen
10 participan?i
Pagina 3 din 3
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Comenzi Rosita
am facut si eu comanda la Rosita impreuna cu Carmen si a ajuns de ceva vreme comanda doar ca nu am avut timp suficient sa fac poze si sa le pun (si ca orice incepator in ale fotografiatului mi-a luat ceva timp aceasta operatiune si scuze daca pozele nu sunt de cea mai buna calitate).
Sa va povestesc cate ceva despre aceasta comanda: a ajuns la noi undeva pe la jumatatea lunii mai chiar daca mai tin eu bine minte in a doua parte a lunii sub forma unui pachet din carton potrivit in conditii foarte bune (ma refer aici la faptul ca nici un butas nu era afectat, doar din cei ai Carmencitei unul avea o frunza rupta daca mai tin eu bine minte), toti butasii erau impachetati in muschi si in folie, toti butasii sunt sanatosi, aproape toti aveau cate 2 perechi de frunze... imi place mult furnizoarea asta, iar daca o intrebi sfaturi in legatura cu cresterea lor, iti raspunde prompt, doar ca are butasii ceva mai scumpi... va arat si poze ca sa para mai real ce am povestit pana acum
http://good-times.webshots.com/album/563715084qWgHJi
Sa va povestesc cate ceva despre aceasta comanda: a ajuns la noi undeva pe la jumatatea lunii mai chiar daca mai tin eu bine minte in a doua parte a lunii sub forma unui pachet din carton potrivit in conditii foarte bune (ma refer aici la faptul ca nici un butas nu era afectat, doar din cei ai Carmencitei unul avea o frunza rupta daca mai tin eu bine minte), toti butasii erau impachetati in muschi si in folie, toti butasii sunt sanatosi, aproape toti aveau cate 2 perechi de frunze... imi place mult furnizoarea asta, iar daca o intrebi sfaturi in legatura cu cresterea lor, iti raspunde prompt, doar ca are butasii ceva mai scumpi... va arat si poze ca sa para mai real ce am povestit pana acum
http://good-times.webshots.com/album/563715084qWgHJi
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
tin ca va spun ca walichii al meu de la Rosita, isi arata timid niste muguri la baza si o tija care iese din substrat... De data asta nu l-am mai omorat
Bravo! Sa-ti traiasca si sa faca multe flori!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Bilant comenzi
» Comenzi de la Paul Shirley
» Comenzi din S.U.A.