Hoya la Cluj iunie 2013
+3
vickylucia
Vernil
Pakeha
7 participan?i
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hoya la Cluj iunie 2013
De 15 ani incoace trimit in Romania 6000 euro anual - asta da „jecmanire a poporului obidit” ! (e din Zaharia Stancu sau din Dinu Sararu ? ) ...
Ha ! sa nu-mi spui ca e un citat din Gheorghiu-Dej !!!
Randurile de mai sus parca imi aduc aminte de sloganurile „Noi nu ne vindem tara” din iunie 1990
Mineriada m-a decis sa plec definitiv, dupa ce am sperat degeaba ca sangele varsat in decembrie nu a fost zadarnic - am plecat cu un umar invinetit de o coada de tarnacop (care viza capul ...) manuita de un „tovaras”, doar pentru ca incercam sa-l scot din invalmaseala pe un biet student plin de sange la „Arhitectura” (un baiat necunoscut - nici nu stiu daca a supravietuit - crima lui a fost ca a spus ca nu e bine ce fac minerii) - am reusit sa opresc o masina de politie care a acceptat sa-l „aresteze” pe studentul fara cunostiinta (dupa ce am obosit sa-i fac cu ochiul politistului) si sa-l duca la spital (macar a fost inimos, in contextul foarte dificil din acele zile)
Ma gandesc asa ca cel mai bun lucru pentru Romania va fi iesirea la pensie a unui mare numar de persoane cu mentalitati de anii 50-60 si toata „lupta de clasa” adusa cu tancurile sovietice (am zis bine sovietice si nu rusesti)
Ha ! sa nu-mi spui ca e un citat din Gheorghiu-Dej !!!
Randurile de mai sus parca imi aduc aminte de sloganurile „Noi nu ne vindem tara” din iunie 1990
Mineriada m-a decis sa plec definitiv, dupa ce am sperat degeaba ca sangele varsat in decembrie nu a fost zadarnic - am plecat cu un umar invinetit de o coada de tarnacop (care viza capul ...) manuita de un „tovaras”, doar pentru ca incercam sa-l scot din invalmaseala pe un biet student plin de sange la „Arhitectura” (un baiat necunoscut - nici nu stiu daca a supravietuit - crima lui a fost ca a spus ca nu e bine ce fac minerii) - am reusit sa opresc o masina de politie care a acceptat sa-l „aresteze” pe studentul fara cunostiinta (dupa ce am obosit sa-i fac cu ochiul politistului) si sa-l duca la spital (macar a fost inimos, in contextul foarte dificil din acele zile)
Ma gandesc asa ca cel mai bun lucru pentru Romania va fi iesirea la pensie a unui mare numar de persoane cu mentalitati de anii 50-60 si toata „lupta de clasa” adusa cu tancurile sovietice (am zis bine sovietice si nu rusesti)
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Sam Iun 08, 2013 12:12 am, editata de 4 ori
Re: Hoya la Cluj iunie 2013
Carmen, iti propun (daca vrei si cand vrei) sa stergi posturile care nu au legatura cu Hoya (si ale mele bineinteles)
Cred ca exista forumuri politice pentru asa ceva
Suntem aici ca sa discutam despre Hoya
... se pare ca ma infierbant cam repede la astfel de subiecte ...
Cred ca exista forumuri politice pentru asa ceva
Suntem aici ca sa discutam despre Hoya
... se pare ca ma infierbant cam repede la astfel de subiecte ...
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Eventuala comanda la Cluj iunie 2013
» Hoya la Cluj septembrie 2013
» Hoya la Cluj martie 2013
» Hoya la Cluj iunie 2012 ???
» Hoya inflorita in iunie
» Hoya la Cluj septembrie 2013
» Hoya la Cluj martie 2013
» Hoya la Cluj iunie 2012 ???
» Hoya inflorita in iunie
Pagina 6 din 6