Eventuala comanda la Cluj iunie 2013
+4
poxicuta
Aurelia
andreea
Pakeha
8 participan?i
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Eventuala comanda la Cluj iunie 2013
Alex, tin sa-ti multumesc sincer pentru faptul ca prin ceea ce faci tu si familia ta, ma ajuti sa-mi implinesc visele de a vedea cu ochii mei cum creste si infloreste hoya.
Am fost foarte fericita cand am gasit linkul tau! Imi doream de multa vreme sa am si alte exemplare in afara de carnosa. Mie florile si parfumul lor ma fac sa simt viata. Ma culcam tarziu si ma sculam devreme ca sa savurez parfumul carnosei.
De aceea de cele mai multe ori nu uitam sa-ti multumesc. Nu era politete! Era din inima ca si acum! Va doresc tie si familiei tale sanatate si numai bine!
Am fost foarte fericita cand am gasit linkul tau! Imi doream de multa vreme sa am si alte exemplare in afara de carnosa. Mie florile si parfumul lor ma fac sa simt viata. Ma culcam tarziu si ma sculam devreme ca sa savurez parfumul carnosei.
De aceea de cele mai multe ori nu uitam sa-ti multumesc. Nu era politete! Era din inima ca si acum! Va doresc tie si familiei tale sanatate si numai bine!
IULIANA- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 102
Varsta : 79
Localizare : Bucuresti
Puncte : 104
Data de inscriere : 06/01/2011
am rezervat bagajul la Wizzair - iar s-a scumpit, e 30+35=65 euro
cei 5 euro suplimentari ii iau asupra mea (ca sa nu fiu acuzat de cine stim ca vreau sa ma inbogatesc ...)
e foarte probabil ca data viitoare va fi 70 euro ... (low-costul inceraca sa-si rentabilizeze preturile mici marind pretul la bagaje )
cei 5 euro suplimentari ii iau asupra mea (ca sa nu fiu acuzat de cine stim ca vreau sa ma inbogatesc ...)
e foarte probabil ca data viitoare va fi 70 euro ... (low-costul inceraca sa-si rentabilizeze preturile mici marind pretul la bagaje )
Noi am trimis banii
Aurelia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1242
Varsta : 56
Puncte : 1360
Data de inscriere : 02/12/2011
ma gandisem sa vin cand a fost podul de flori si n-am putut - tin minte ca am plans de bucurie (pentru mine granitele in general sunt de neinteles)
poate venim cu sotia de Craciun sa vedem cum sarbatoriti acolo (doua zile daca se potriveste, am dormi o noapte la hotel pe undeva)
si sa va vad si colectiile de hoya - pozele sunt deja ispititoare
multumesc, ma bucur pentru tineIULIANA a scris:Alex, tin sa-ti multumesc sincer pentru faptul ca prin ceea ce faci tu si familia ta, ma ajuti sa-mi implinesc visele de a vedea cu ochii mei cum creste si infloreste hoya.
(cu toate ca ma jeneaza complimentele - de aceia n-am permis de exemplu sa se scrie pe site ... )
In momentul asta am in flori zeci (sute?) de flori de iris/stanjenei (mai tarziu decat in Romania, caci e climat oceanic, racoros vara)- mirosurile sunt de nedescris ... nu stiu daca a fost cineva la Giverny, la muzeul Monet in mai-iunie - nu e chiar ca acolo, dar mirosul e comparabilIULIANA a scris: Mie florile si parfumul lor ma fac sa simt viata ...
Pacat ca nu am timp sa va pun poze - am si varietati rare (as putea sa va trimit cand le raresc ... ca si epiphyllum, ca bonus - daca accepta Carmen e o gluma )
Alex, am la tine o rugaminte! Daca nu stii raspunsul la intrebarea mea, pai pune macar un smail (de exemplu, asa ) ca eu sa vad ca ai citit mesajul! De exemplu, eu demult ti-am dat o intrebare in tema "Hoya Eritrina"(Hoya de la A la Z ) si astept raspuns! Iar raspuns asa si nu am!MultumescPakeha a scris:..... si imi face placere sa va citesc si sa va raspund (cand stiu)
-
Am scris pe e-mail
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Alex, cind se preconizeaza sa primim butasii? Ii asteptam cu nerabdare! Zilele astea ar fi favorabile, sunt mai umide, fara arsita. Pe la sfirsitul saptaminii viitoare vine iar caldura.
-
intr-adevar nu e usorAurelia a scris:Alex, am la tine o rugaminte! Daca nu stii raspunsul la intrebarea mea, pai pune macar un smail (de exemplu, asa ) ca eu sa vad ca ai citit mesajul! De exemplu, eu demult ti-am dat o intrebare in tema "Hoya Eritrina"(Hoya de la A la Z ) si astept raspuns! Iar raspuns asa si nu am!MultumescPakeha a scris:..... si imi face placere sa va citesc si sa va raspund (cand stiu)
PM nu il citesc, iar la A-Z nu am timp sa rasfoiesc
asa ca intrebarea ta nici macar nu am vazut-o, caci as fi raspuns imediat (caci am raspunsul )
poate cel mai simplu, cand e o intrebare importanta, pune-mi un e-mail cu linkul te rog
Sylvie soseste cu pachetele duminica diminetaandreea a scris:Alex, cind se preconizeaza sa primim butasii? Ii asteptam cu nerabdare! Zilele astea ar fi favorabile, sunt mai umide, fara arsita. Pe la sfirsitul saptaminii viitoare vine iar caldura.
Pachetele vor fi trimise prin posta si curierat in cursul zilei de luni
Iar pentru Chisinau, trimiteti-mi ora si numarul lui Vitalie
am trimis informatia pe e-mail.Pakeha a scris: Iar pentru Chisinau, trimiteti-mi ora si numarul lui Vitalie
-
Imi inchipui cat de frumos poate fi! Cred ca e o feerie! Culori si parfum imbatator!Pakeha a scris:
In momentul asta am in flori zeci (sute?) de flori de iris/stanjenei (mai tarziu decat in Romania, caci e climat oceanic, racoros vara)- mirosurile sunt de nedescris ... nu stiu daca a fost cineva la Giverny, la muzeul Monet in mai-iunie - nu e chiar ca acolo, dar mirosul e comparabil..
IULIANA- Admirator Hoya
-
Toate pachetele sunt gata (15 ore !!! sunt frant, nu-mi mai trebuie nimic, cred ca au fost butasii cei mai complicati pe care i-am facut vreodata - ca o comparatie, week-endul trecut am facut de 3 ori mai multi, intr-un timp de mai putin de o data si jumatate cel de azi)
Cel mai greu a fost sp. SBH35 : o jumatate de ora de descalcit pentru 2 butasi
am tratat in toate pungile cu ulei de neem - atentie totusi la paduchii lanosi
O sa vedeti, unii butasi sunt uriasi (cativa chiar monstruosi), dar sunt si cativa mai mititei (ca deobicei)
A avut probleme cu 3 specii, care au fost afectate de soare in pungile lor, si frunzele erau un pic pleostite (kenejiana, onychoides, erythrina GPS) - dar la taiere era seva din belsug si se vor mai rehidrata pe drum din umiditatea din pungi
Ca sa evitam vreo problema, am facut butasi dubli (onychoides, erythrina GPS) sau chiar tripli (kenejiana, care are frunzele mai subtiri)
Sper sa aveti noroc cu aff. spartioides, ceilalti 3 butasi nu dau semne sa faca radacini - veti avea singurii butasi anul asta !
Iuliana : am pus in coletul tau 3 butasi de linearis pentru Vernil (inlocuire, caci cei precedenti nu erau buni)
AG08-24 are o frunza mai veche de-clorofilizata un pic de la soare si una verde inchis mai noua - butasul arata un pic ciudat "bicolor"
din carnosa spottedleaf, s-a intamplat ca am taiat o bucata mare saptamana trecuta : ti-am pus-o pe toata !
Aurelia : pentru inlocuirea butasului care nu era bun, am pus o deykeae din cealalta planta (am constatat ca e mai dificila decat prima ...)
Cel mai greu a fost sp. SBH35 : o jumatate de ora de descalcit pentru 2 butasi
am tratat in toate pungile cu ulei de neem - atentie totusi la paduchii lanosi
O sa vedeti, unii butasi sunt uriasi (cativa chiar monstruosi), dar sunt si cativa mai mititei (ca deobicei)
A avut probleme cu 3 specii, care au fost afectate de soare in pungile lor, si frunzele erau un pic pleostite (kenejiana, onychoides, erythrina GPS) - dar la taiere era seva din belsug si se vor mai rehidrata pe drum din umiditatea din pungi
Ca sa evitam vreo problema, am facut butasi dubli (onychoides, erythrina GPS) sau chiar tripli (kenejiana, care are frunzele mai subtiri)
Sper sa aveti noroc cu aff. spartioides, ceilalti 3 butasi nu dau semne sa faca radacini - veti avea singurii butasi anul asta !
Iuliana : am pus in coletul tau 3 butasi de linearis pentru Vernil (inlocuire, caci cei precedenti nu erau buni)
AG08-24 are o frunza mai veche de-clorofilizata un pic de la soare si una verde inchis mai noua - butasul arata un pic ciudat "bicolor"
din carnosa spottedleaf, s-a intamplat ca am taiat o bucata mare saptamana trecuta : ti-am pus-o pe toata !
Aurelia : pentru inlocuirea butasului care nu era bun, am pus o deykeae din cealalta planta (am constatat ca e mai dificila decat prima ...)
Multumesc Alex! Numai bine!
IULIANA- Admirator Hoya
-
Cum dau de Vernil? Ai vreo solutie sau incerc aici sa ma descurc?Pakeha a scris:
IULIANA- Admirator Hoya
-
Pakeha a scris:Cel mai greu a fost sp. SBH35 : o jumatate de ora de descalcit pentru 2 butasi
ce recomandari imi dai privitor la inradacinarea acestei fetite dificile?Pakeha a scris:Aurelia : pentru inlocuirea butasului care nu era bun, am pus o deykeae din cealalta planta (am constatat ca e mai dificila decat prima ...)
Alex,multumesc pentru tot ce faci pentru noi, iubitori de Hoya! Sanatate si succes in toate
-
-
Multumim mult Alex pentru efortul ce-l faci! Frumusei butasi!
Succese tuturor la inradacinare!
Succese tuturor la inradacinare!
-
Aurelia, mersi pentru postare! Ai fost mai matinala decit mine!
-
Multumesc Aurelia pentru poze si urari!
Va doresc tuturor sa vi se inradacineze repede butasii si sa va bucurati de floricelele lor!
Va doresc tuturor sa vi se inradacineze repede butasii si sa va bucurati de floricelele lor!
IULIANA- Admirator Hoya
-
coletele sunt la Cluj
vor pleca :
maine dimineata Posta Romana
maine la pranz Curierat (Fan Courier)
maine seara autobuz Chisinau
vor pleca :
maine dimineata Posta Romana
maine la pranz Curierat (Fan Courier)
maine seara autobuz Chisinau
o sa caut adresa e-mail si ti-o trimit (pana atunci tine-i in punga aerisiti de 2 ori pe saptamana (sau chiar odata cum nu sunt dificili)IULIANA a scris:Cum dau de Vernil? Ai vreo solutie sau incerc aici sa ma descurc?Pakeha a scris:
Ultima editare efectuata de catre Aurelia in Dum Iun 09, 2013 6:19 pm, editata de 1 ori
-
Alex, o sa am in grija atenta, butasii de linearis pana ajung la Vernil.
Multumesc pentru poze, butasi si vestea buna!
Multumesc pentru poze, butasi si vestea buna!
IULIANA- Admirator Hoya
-
Am luat coletul! Butasii sunt foarte buni, multumim tuturor ce au fost implicati in organizare, transmiterea coletului! Multa, multa sanatate!
-
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Hoya la Cluj iunie 2013
» Hoya la Cluj martie 2013
» Hoya la Cluj septembrie 2013
» Hoya - comanda din iunie 2010 (?)
» Hoya la Cluj iunie 2012 ???