Eventuala comanda la Cluj iunie 2013
+4
poxicuta
Aurelia
andreea
Pakeha
8 participan?i
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Eventuala comanda la Cluj iunie 2013
Cum merge inradacinarea? Sunt radacinute la butasi noi veniti? La ai mei se vad deja la unii, in deosebi aeriene, dar Hoya acicularis [aff] nu prea da semne, mai astept, dar dupa cum se vede e greu de inradacinat.
Se imparte cineva cu experienta, in ce conditii si in cit timp se inradacineaza? Eu l-m pus ca si pe ceillti in substrat de cocos umed, sta in punga, dar nu inchis ermetic.
Se imparte cineva cu experienta, in ce conditii si in cit timp se inradacineaza? Eu l-m pus ca si pe ceillti in substrat de cocos umed, sta in punga, dar nu inchis ermetic.
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Eu le-am pus in pamant cu praf de inradacinare, in ghivece de lut.andreea a scris:Cum merge inradacinarea? ...
Substratul l-am preparat din turba sfagnum, substrat de orhidee din scoarta de pin, fibra de cocos, putin perlit, putin nisip, pamant de rasaduri si pamant de flori. Este destul de aerat. Altadata puneam si bile de argila....L-am facut la inspiratie de moment si cu ce aveam in casa.
Incerc sa le ofer conditii de sera... Dar cum n-am, intai am acoperit doar plantele cu folie umeda transparenta. Acum le stropesc din cand in cand.
Inca nu sunt semne vizibile ca se prind, asa ca m-am inarmat cu rabdare.
Succes la inradacinare tuturor!
IULIANA- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 102
Varsta : 79
Localizare : Bucuresti
Puncte : 104
Data de inscriere : 06/01/2011
Multumesc, Iuliana!
Si tie succes!
Si tie succes!
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Multumesc! Am uitat sa spun ca am adaugat in substrat bucatele de carbune de lemn.
IULIANA- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 102
Varsta : 79
Localizare : Bucuresti
Puncte : 104
Data de inscriere : 06/01/2011
Salut tuturor
Eu am repartizat butasii mei in 2 grupe. Prima grupa am pus-o in cocos curat, iar a doua in perlita curata! Toti stau in sere separate (sub punga)! Doar hoya Mitrata sta intr-un acvariu mic! Toti butasii stau fara acces la aer! Nu ii stropesc! Maine le voi face la toti cateva gauri pentru accesul aerului si le voi stropi!
Radacini pana cand nu vad! Ei stau la mine in pahare de 200 g! Ca sa vad radacini 2 saptamani e putin!
Eu am repartizat butasii mei in 2 grupe. Prima grupa am pus-o in cocos curat, iar a doua in perlita curata! Toti stau in sere separate (sub punga)! Doar hoya Mitrata sta intr-un acvariu mic! Toti butasii stau fara acces la aer! Nu ii stropesc! Maine le voi face la toti cateva gauri pentru accesul aerului si le voi stropi!
Radacini pana cand nu vad! Ei stau la mine in pahare de 200 g! Ca sa vad radacini 2 saptamani e putin!
Aurelia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1242
Varsta : 56
Puncte : 1360
Data de inscriere : 02/12/2011
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Hoya la Cluj iunie 2013
» Hoya la Cluj septembrie 2013
» Hoya la Cluj martie 2013
» Hoya - comanda din iunie 2010 (?)