Comenzi din S.U.A.
+7
miha
dodo
nina
Stefana
Simona D.
Carmen
AnaR
11 participan?i
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Comenzi din S.U.A.
Pentru ca n-ai cautat bine... (Nu te supara, glumesc, desigur! Dar trebuie sa ai timp, ca sa descalcesti printre multimea de informatii pe care le gasesti pe internet...)
Ar trebui sa fie si un ebay englez si unul german...Incercati www.ebay.uk si www.ebay.de
Mda, la nemti sunt nenumarate hoya...S-aveti noroc, fetelor! Parca va vad cum va supralicitati
Ar trebui sa fie si un ebay englez si unul german...Incercati www.ebay.uk si www.ebay.de
Mda, la nemti sunt nenumarate hoya...S-aveti noroc, fetelor! Parca va vad cum va supralicitati
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
Vai ce au nemtii pe ebay, ce pacat ca nu stiu germana am vazut h. compacta variegata la 2.5 euro. Cred ca inebunesc.
In entuziasmul initial cu hoya , m-am inscris pe forumul german de specialitate, gandindu-ma ca imi mai amintesc ceva germana si cu dictionarul oi reusi sa comunic.
Dar e cumplita germana asta daca nu o stii "ereditar". Abia leg cateva fraze
Dar e cumplita germana asta daca nu o stii "ereditar". Abia leg cateva fraze
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
hoya
Diana, spune-mi si mie unde ai gasit tu hoya kerii la nemti, cum ai procedat, eu n-am gasit nimic!
Ultima editare efectuata de catre nina in Lun Mai 05, 2008 5:46 pm, editata de 1 ori
nina- Colectionar Hoya
-
Numarul mesajelor : 402
Varsta : 59
Puncte : 0
Data de inscriere : 13/02/2008
Nina, intra pe site si cauta doar Hoya, nu Hoya plant. Vei avea o lista destul de lunga. Bafta!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
hoya
Merci!
nina- Colectionar Hoya
-
Sa-mi spui daca te-ai descurcat, ok? Sunt acolo o multime de hoya interesante!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
hoya
Da, m-am descurcat, dar nu stiu o boaba germana! Sunt o multime si foarte ieftine!
nina- Colectionar Hoya
-
unde vedeti voi o multime ?
sunt cativa butasi...
Uite Nina :
http://cgi.ebay.de/Hoya-Kerrii-variegata-kleine-Pflanze-SELTEN_W0QQitemZ320247899347QQcmdZViewItem
sunt cativa butasi...
Uite Nina :
http://cgi.ebay.de/Hoya-Kerrii-variegata-kleine-Pflanze-SELTEN_W0QQitemZ320247899347QQcmdZViewItem
hoya
O gasisem si eu! Ce imi place este faptul ca sunt foarte ieftine, dar nu stiu daca m-as descurca cu licitatiile, si oricum nu stiu nemteste si nu inteleg, altfel poate as incerca! Sunt cativa lastari pe care mi i-as dori.
nina- Colectionar Hoya
-
Carmen, cred ca nu ne-am uitat in acelasi loc. Nu i-am numarat, dar mi s-au parut multi, sunt vreo 3 pagini...acum sigur ca sunt butasi inradacinati (la unii scrie chiar rooted, in engleza), dar sunt multi in comparatie cu ce gasesti pe site-ul canadian sau pe cel american.
Am deschis din nou: sunt 121 de hoya!
Am deschis din nou: sunt 121 de hoya!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
hoya
Ana, spune-mi, te rog, cand licitezi iti cere nr. de card? Eu as licita si poate as gasi pe cineva care sa ma ajute sa platesc prin Paypal.
nina- Colectionar Hoya
-
hoya
Si mai voiam sa stiu ceva, daca am mai multe licitatii la acelasi vanzator trebuie sa platesc dupa fiecare sau se poate plati la sfarsit? Care sunt regulile pe ebay?
nina- Colectionar Hoya
-
Comunicarea cu vanzatorul este destul de importanta. Nu, plata nu o faci imediat, ai intotdeauna cateva zile dupa sfarsitul licitatiei si modalitatile de plata sunt intotdeauna afisate la descrierea plantei, in josul paginii. De obicei, daca ai mai multe plante la acelasi vanzator, exista doua posibilitati: 1. licitatia se termina in acelasi timp pt. toate, ceea ce faciliteaza tranzactia si 2. licitatia se termina la momente diferite, caz in care poti sa astepti sa se termine licitatiile la toate plantele pe care le vrei (la intelegere cu vanzatorul) si platesti o data pentru toate.
Din cate am vazut eu pana acum, toti vanzatorii cumuleaza plata pentru transport, daca ai mai multe plante de la acelasi vanzator. Adica, ca sa vezi cat te costa transportul, ceri la sfarsit factura finala pt. toate plantele castigate.
A, uitam, cred ca vanzatorii din Germania stiu si engleza, eu as incerca in engleza daca as fi in locul vostru. Vorbesc de cele care nu stiu germana.
Din cate am vazut eu pana acum, toti vanzatorii cumuleaza plata pentru transport, daca ai mai multe plante de la acelasi vanzator. Adica, ca sa vezi cat te costa transportul, ceri la sfarsit factura finala pt. toate plantele castigate.
A, uitam, cred ca vanzatorii din Germania stiu si engleza, eu as incerca in engleza daca as fi in locul vostru. Vorbesc de cele care nu stiu germana.
AnaR- Pasionat de Hoya
-
pai cu germana chiar nu ne intelegem...unde apare rubrica de unde poti pune intrebari vanzatorului ?
In dreapta...Stai sa deschid si eu ...
ok, deci apesi pe planta care te intereseaza si vezi detaliile. In dreapta paginii sunt mai multe rubrici si ai sa gasesti Frage an den verkaufer, apesi acolo unde vezi plicul desenat si vei putea sa intrebi. Dar trebuie sa intri in contul tau, daca ai cont pe ebay merge peste tot acelasi no. de identificare si parola.
ok, deci apesi pe planta care te intereseaza si vezi detaliile. In dreapta paginii sunt mai multe rubrici si ai sa gasesti Frage an den verkaufer, apesi acolo unde vezi plicul desenat si vei putea sa intrebi. Dar trebuie sa intri in contul tau, daca ai cont pe ebay merge peste tot acelasi no. de identificare si parola.
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Plantele mele venite tocmai de peste ocean!
krinkle 8, are 3 buchetele, din pacate nu se vad prea bine
nu stiu ce este, am inteles ca floarea este rosie
kerii, care are tot 3 buchetele
obovata
nu stiu ce este, probabil o specie de carnosa
fraterna
compacta regalis
kerii fuzzy leaf
kerii reverse variegata, a venit cam sifonata dar si-a revenit miraculos
pubicalyx, dar de care???(are floarea alba cu rosu in mijloc, seamana cu cea a carnosei)
necunoscuta
fungii
globulonoides??
caudata
si preferata mea, loyceandrewsiana
aceeasi
krinkle 8, are 3 buchetele, din pacate nu se vad prea bine
nu stiu ce este, am inteles ca floarea este rosie
kerii, care are tot 3 buchetele
obovata
nu stiu ce este, probabil o specie de carnosa
fraterna
compacta regalis
kerii fuzzy leaf
kerii reverse variegata, a venit cam sifonata dar si-a revenit miraculos
pubicalyx, dar de care???(are floarea alba cu rosu in mijloc, seamana cu cea a carnosei)
necunoscuta
fungii
globulonoides??
caudata
si preferata mea, loyceandrewsiana
aceeasi
nina- Colectionar Hoya
-
superbe...ce sa mai zic, ma uit la ele si ma tot minunez....te felicit pt ambitie, si abia astept sa te ajung
Iti doresc sa ma si intreci!
nina- Colectionar Hoya
-
foarte frumoase
2 posibil mindorensis
5 posibil o varietate de carnosa
kerri reverse variegata pare sa fie varietatea Yellow splash
11 posibil varietate de pubicalyx
globulonoides posibil o subspecie de potsii (nicholsoniae) - numele pare sa fie o combinatie fantezista de globulosa si de gonoloboides (asta ultima nu exista ca hoya, are la baza o escrocherie stiintifica, plantele vandute sub numele asta sant de obicei subspecii de meliflua sau de diversifolia)
sa-ti creasca mari
cam cat ai platit per planta ?
2 posibil mindorensis
5 posibil o varietate de carnosa
kerri reverse variegata pare sa fie varietatea Yellow splash
11 posibil varietate de pubicalyx
globulonoides posibil o subspecie de potsii (nicholsoniae) - numele pare sa fie o combinatie fantezista de globulosa si de gonoloboides (asta ultima nu exista ca hoya, are la baza o escrocherie stiintifica, plantele vandute sub numele asta sant de obicei subspecii de meliflua sau de diversifolia)
sa-ti creasca mari
cam cat ai platit per planta ?
Multumesc! Iti spun in particular!
nina- Colectionar Hoya
-
Plantele s-au adaptat foarte bine la mine, le am cam de 3 luni, mi-au inflorit:krinkle 8, pubycalyx, kerii, compacta regalis. Multumesc si pentru informatiile privind denumirea celor neidentificate!
nina- Colectionar Hoya
-
nina- Colectionar Hoya
-
bun, cine vine la Bucuresti sa ia plantele si butasii, sa vina si cu aparatul foto
lectie de fotografiat gratis
@Nina
prima nu prea arata a pubicalyx
mai degraba din constelatia carnosa/fungii/motoskei
lectie de fotografiat gratis
@Nina
prima nu prea arata a pubicalyx
mai degraba din constelatia carnosa/fungii/motoskei
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Bilant comenzi
» Comenzi anterioare ori posibile - sfaturi si povestea lor