plante adulte de vanzare
+11
Johana
miha
myosotis
ela
nina
Simona D.
AnaR
bia8
Stefana
Carmen
Pakeha
15 participan?i
Pagina 7 din 7
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: plante adulte de vanzare
Pot sa ma inscriu si eu cu o "cerere" de 1-3 butasi macar? As dori butasi de hoya cu floare rosie, galbena si roz. Sau macar una roz si una rosie, fie ele si carnosa.
Iertare, pana le invat eu denumirile s-ar putea sa nu mai fie butasi disponibili
Iertare, pana le invat eu denumirile s-ar putea sa nu mai fie butasi disponibili
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
tina,daca doresti o planta adulta de hoya, consulta lista afisata de simona care contine plantele disponibile de la furnizor,intri pe site respectiv si iti alegi pe cele care fac flori cum iti plac tie
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
ela a scris:tina,daca doresti o planta adulta de hoya, consulta lista afisata de simona care contine plantele disponibile de la furnizor,intri pe site respectiv si iti alegi pe cele care fac flori cum iti plac tie
E inchisa lista ( la mine cel putin ). Ar trebui sa se mai stranga 8 plante ca sa se mai faca un colet si banuiesc ca Tina nu doreste atatea...
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Pentru lista acesta, de la Pakeha, te poti "inscrie". Practic pana acum s-au facut niste "rezervari" sa le spunem asa la anumite plante, dar comanda n-a fost inca ferma ( nu avem preturi inca ) . Pentru butasi, Pakeha am inteles ca va aduce cativa in august, si bineinteles ca daca vor fi disponibili, in ordinea inscrierilor, teoretic poti beneficia fara probleme de unii - altii. Cand Pakeha va arata disponibilitatile de butasi, atunci vei putea cauta imaginea florilor pe google pictures, sau in albumul personal al lui Pakeha, si atunci vei putea comanda inf unctie de preferintele tale.tinaM a scris:Pot sa ma inscriu si eu cu o "cerere" de 1-3 butasi macar? As dori butasi de hoya cu floare rosie, galbena si roz. Sau macar una roz si una rosie, fie ele si carnosa.
Pentru lista de pe ebay, ti-a raspuns Simona cum stau lucrurile.
Multumesc, sper sa ma descurc pana la urma. Si as opta mai mult pentru butasi; e un anume risc, dar si satisfactia e mai mare.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Alex ne poti spune daca aduci butasi in august si ce anume? Iulie e perioada concediilor si vrem sa ne facem planuri de pe acum.
Pe mine m-ar interesa butasi de H.lacunosa, H cystiantha si H. polyneura daca vei avea.
Pe mine m-ar interesa butasi de H.lacunosa, H cystiantha si H. polyneura daca vei avea.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
chiar asa, Alex, ne poti spune aproximativ ce plante vei avea disponibile? eu imi exprimasem optiunea pt:H. coriaceae, naumanii, benguetensis GPS 9076 plus praetorii ( in eventualitatea ca aduceai din Borneo aceasta specie)
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
As dori sa ma inscriu si eu cu ciliata,praetori,vitiensis,davidcumingii,lasiantha.montana;
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Am inteles ca pt lastari si butasi nu s-a facut lista,asa ca sa dori sa ma inscriu si eu pe lista cu speciile pe care le-am enumerat mai sus.Stiu ca unele nu erau pe lista,dar daca apar as dori sa fiu inscrisa.In plus mi-as dori obscura si cisiantha.
-
Din nou va mai aduc aminte , daca mai e cazul ca daca inca nu avem lista cu disponibilitati de la un furnizor, nu este inca momentul sa facem inscrieri.
In plus, nu se stiu inca preturile .
Nu in ultimul rand, la aceasta oferta a lui Pakeha de a ne mai aduce cate ceva in vara, nu avem un gestionar al comenzii, decat Pakeha insusi. Eu nu mi-as permite sa-l incarcam de pe acum cu cereri. A spus ca ne va arata ce va avea disponibil prin iunie - iulie, deci cand apare lista, atunci va inscrieti. Nu e asa complicat pe cum pare. Altfel va imaginati ce munca ar fi sa derulam intr-una paginile cu "cereri" anterioare listei cu disponibilitati ?????
Am mai spus cand am creat forumul acesta, si o spun din nou : aici facem munca de voluntariat. Si nimeni nu are sarcini de a face ceva decat cand se ofera. Nimeni nu tine evidente in plus, si cand nu e cazul.
Deci, Vicky, te rog, ai putintica rabdare...Toti suntem impatimiti in a achizitiona, dar nu cred ca ai inteles bine regulile comenzilor de aici.
Nu putem face liste anterior aparitiei plantelor, caci atunci toti ne-am pune pe lista preferintele si dolenatele . Iti dai seama ce s-ar crea ? Daca inainte sa stim disponibilitatile fiecare din cei 50 membri ar afisa macar 5 plante pe care doreste sa le achizitioneze ? Cine crezi ca le-ar contabiliza ?
Avem un topic in care ne facem liste de asteptare. Eu cand am inceput topicul am spus ca pe lista mea de asteptare se afla celelalte cateva sute de specii pe care nu le am. Crezi ca ar fi corect din partea mea sa fiu prima pe liste, doar pentru ca mi-am facut deja o lista de preferinte ? Nu ar fi.
Deci, pentru ca acum cred ca am fost destul de clara si pentru membri care s-au inscris mai tarziu, si care n-au citit si urmarit organizarea la comenzi coletive, va rog sa respectati aceste reguli.
Daca doriti anumite plante, cautati furnizorul care le are afisate ca disponibile, si creati un topic distinct, daca doriti comanda colectiva.
Iar la topicul in cauza, cu comanda din vara adusa de Pakeha, in primele pagini ale topicului vei putea urmari si ordinea persoanelor, si modul de distributie al plantelor , respectiv al butasilor.
Cum s-a spus si la regulile comenzilor, atunci cand vanzatorul nu face reguli distincte, ne organizam noi cum e mai bine si mai putin complicat.
In cazul de fata, Pakeha, din dorinta lui de a face Hoya cat mai populara si de a multumi pe toata lumea, a facut niste reguli pt comanda in cauza. O ordine a persoanelor in alegerea plantelor/ butasilor ( deja sunt cateva ) . Chiar si asa au fost mici neintelegeri, pe care le-am solutionat intre noi.
N-as vrea sa ajungem din nou la ele.
Tot scopul forumului este de a face Hoya cat mai cunoscuta, mai apreciata, si nu de a deveni la un maraton al achizitionarilor.
Ca sa nu mai zic de faptul ca totul e supus hazardului. Poate in momentul cand apare o lista, cineva nu e pe faza, e ghinionul lui si norocul altuia. E ceva firesc.
Asa e si pe ebay - ultima hoya achizitionata pe ebay a stat afisata vreo 2-3 ore, si s-au vandut toate cele 4 sau 5 exemplare. Din intamplare am intrat eu si am luat-o pe ultima...puteam sa n-o vad , putea sa ia altcineva. Asta e. Regula simpla a comertului. Cumperi ce gasesti disponibil.
Mai e nevoie de vreo lamurire ? Sunt inca aici...
In plus, nu se stiu inca preturile .
Nu in ultimul rand, la aceasta oferta a lui Pakeha de a ne mai aduce cate ceva in vara, nu avem un gestionar al comenzii, decat Pakeha insusi. Eu nu mi-as permite sa-l incarcam de pe acum cu cereri. A spus ca ne va arata ce va avea disponibil prin iunie - iulie, deci cand apare lista, atunci va inscrieti. Nu e asa complicat pe cum pare. Altfel va imaginati ce munca ar fi sa derulam intr-una paginile cu "cereri" anterioare listei cu disponibilitati ?????
Am mai spus cand am creat forumul acesta, si o spun din nou : aici facem munca de voluntariat. Si nimeni nu are sarcini de a face ceva decat cand se ofera. Nimeni nu tine evidente in plus, si cand nu e cazul.
Deci, Vicky, te rog, ai putintica rabdare...Toti suntem impatimiti in a achizitiona, dar nu cred ca ai inteles bine regulile comenzilor de aici.
Nu putem face liste anterior aparitiei plantelor, caci atunci toti ne-am pune pe lista preferintele si dolenatele . Iti dai seama ce s-ar crea ? Daca inainte sa stim disponibilitatile fiecare din cei 50 membri ar afisa macar 5 plante pe care doreste sa le achizitioneze ? Cine crezi ca le-ar contabiliza ?
Avem un topic in care ne facem liste de asteptare. Eu cand am inceput topicul am spus ca pe lista mea de asteptare se afla celelalte cateva sute de specii pe care nu le am. Crezi ca ar fi corect din partea mea sa fiu prima pe liste, doar pentru ca mi-am facut deja o lista de preferinte ? Nu ar fi.
Deci, pentru ca acum cred ca am fost destul de clara si pentru membri care s-au inscris mai tarziu, si care n-au citit si urmarit organizarea la comenzi coletive, va rog sa respectati aceste reguli.
Daca doriti anumite plante, cautati furnizorul care le are afisate ca disponibile, si creati un topic distinct, daca doriti comanda colectiva.
Iar la topicul in cauza, cu comanda din vara adusa de Pakeha, in primele pagini ale topicului vei putea urmari si ordinea persoanelor, si modul de distributie al plantelor , respectiv al butasilor.
Cum s-a spus si la regulile comenzilor, atunci cand vanzatorul nu face reguli distincte, ne organizam noi cum e mai bine si mai putin complicat.
In cazul de fata, Pakeha, din dorinta lui de a face Hoya cat mai populara si de a multumi pe toata lumea, a facut niste reguli pt comanda in cauza. O ordine a persoanelor in alegerea plantelor/ butasilor ( deja sunt cateva ) . Chiar si asa au fost mici neintelegeri, pe care le-am solutionat intre noi.
N-as vrea sa ajungem din nou la ele.
Tot scopul forumului este de a face Hoya cat mai cunoscuta, mai apreciata, si nu de a deveni la un maraton al achizitionarilor.
Ca sa nu mai zic de faptul ca totul e supus hazardului. Poate in momentul cand apare o lista, cineva nu e pe faza, e ghinionul lui si norocul altuia. E ceva firesc.
Asa e si pe ebay - ultima hoya achizitionata pe ebay a stat afisata vreo 2-3 ore, si s-au vandut toate cele 4 sau 5 exemplare. Din intamplare am intrat eu si am luat-o pe ultima...puteam sa n-o vad , putea sa ia altcineva. Asta e. Regula simpla a comertului. Cumperi ce gasesti disponibil.
Mai e nevoie de vreo lamurire ? Sunt inca aici...
Pakeha a scris:
daca poti sa adaugi la pubicalyx HSI037, ca sa nu confund (mai ales ca am constatat ca am si 2 Pink Silver adolescenti dintre care 1 ar putea fi disponibil)
Daca va fi disponibil un pubicalyx Pink Silver adolescent, ma pot inscrie eu?
daca poti sa adaugi la pubicalyx HSI037, ca sa nu confund (mai ales ca am constatat ca am si 2 Pink Silver adolescenti dintre care 1 ar putea fi disponibil)
Daca va fi disponibil un pubicalyx Pink Silver adolescent, ma pot inscrie eu?
tinaM- Pasionat de Hoya
-
daca va fi disponibil ( adica dc il aduce Pakeha ) si daca iti convine pretul, normal ca te poti inscrie.
Oare coriacea aceea de care spunea Alex a s-ar putea sa mai fie una ... este? Ca eu inca sunt interesata chiar daca la prima am renuntat in favoarea Elei
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Deja incepe nebunia... Alex...greu sa impaci pe toata lumea...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
scuze, n-am mai fost instiintat pe e-mail ca topicul a continuat in lipsa mea, asa ca n-am mai venit sa-l citesc
promit sa incerc cat mai curand sa vad ce e disponibil ca plante si butasi (am inceput deja sa incropesc o lista)
dar sincer sa fiu, n-o sa fiu capabil de nici o organizare (lipsa cronica de timp)
adica pot sa le aduc in 15-16-17 la Bucuresti si din 18 incolo la Cluj
deci ar fi bine sa organizeze cineva cu banii si expeditiile in alte orase
o mica lista cu plantele adulte sigure :
H carnosa variegata - 8 ani ok
H australis tenuipes - 6 ani ok
H verticillata AG - 6 ani ok
H burtoniae - 4 ani ok (inca o schimbare, dupa ce a fost pe rand H bilobata (cumparata), H tsangii (identificare C Burton), H burtoniae (identificare D Kloppenburg), ultima identificare in Hoyatelegrafen ar fi Hoya sp DS-70 ...)
H pauciflora - 2.5 ani ok
H obscura longipedunculata - 2 ani ok
H multiflora crytocerasus - 1.5 ani ok
H carnosa - 2 ani ( x 2 ) ok
H linearis - 2 ani ok
H pubicalyx HSI037 - 1 an ok
H coriacea - 1 an ok
H naumanii - 6 luni ( x 2 ) (? ?)
H fraterna - 6 luni ( x 1 ) (?)
promit sa incerc cat mai curand sa vad ce e disponibil ca plante si butasi (am inceput deja sa incropesc o lista)
dar sincer sa fiu, n-o sa fiu capabil de nici o organizare (lipsa cronica de timp)
adica pot sa le aduc in 15-16-17 la Bucuresti si din 18 incolo la Cluj
deci ar fi bine sa organizeze cineva cu banii si expeditiile in alte orase
o mica lista cu plantele adulte sigure :
H carnosa variegata - 8 ani ok
H australis tenuipes - 6 ani ok
H verticillata AG - 6 ani ok
H burtoniae - 4 ani ok (inca o schimbare, dupa ce a fost pe rand H bilobata (cumparata), H tsangii (identificare C Burton), H burtoniae (identificare D Kloppenburg), ultima identificare in Hoyatelegrafen ar fi Hoya sp DS-70 ...)
H pauciflora - 2.5 ani ok
H obscura longipedunculata - 2 ani ok
H multiflora crytocerasus - 1.5 ani ok
H carnosa - 2 ani ( x 2 ) ok
H linearis - 2 ani ok
H pubicalyx HSI037 - 1 an ok
H coriacea - 1 an ok
H naumanii - 6 luni ( x 2 ) (? ?)
H fraterna - 6 luni ( x 1 ) (?)
Poate totusi se gaseste cineva din Bucuresti sa ne ajute!As dori sa ma inscriu si eu pe lista, cu:multiflora,coriaceea,obscura.publicalyx.
-
Citez eu din prima pagina, actualizat cu ce este sigur acum. Ar trebui reconfirmate cererile
Pakeha a scris:
H carnosa variegata - 8 ani Simona
H australis tenuipes - 6 ani Simona
H verticillata AG - 6 ani Nina
H burtoniae - 4 ani Myosotis
H pauciflora - 2.5 ani AnaR sau Nina ?
H obscura longipedunculata - 2 ani Nina
H multiflora crytocerasus - 1.5 ani Carmen
H carnosa - 2 ani ( x 2 )
H linearis - 2 ani
H pubicalyx HSI037 - 1 an Simona
H coriacea - 1 an Ela
? H naumanii - 6 luni ( x 2 ) Ela Miha
? H fraterna - 6 luni ( x 1 ) Johana ?
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Reconfirmarire se vor face in momentul cand se stiu preturile exact.
Pana atunci nu mai e asa mult, vreo 11 zile...
De organizat ne organizam atunci.
Avem o varianta de organizare, vedem la momentul oportun cum o punem in practica.
De centralizat cereri am spus ca pot sa ma ocup eu, cu banii mai vedem.
Nimic nu e imposibil cand e vorba de Hoya.
Pana atunci nu mai e asa mult, vreo 11 zile...
De organizat ne organizam atunci.
Avem o varianta de organizare, vedem la momentul oportun cum o punem in practica.
De centralizat cereri am spus ca pot sa ma ocup eu, cu banii mai vedem.
Nimic nu e imposibil cand e vorba de Hoya.
H carnosa variegata
H australis
H pauciflora
H pubicalyx
H naumanii
H thomsonii
H kerrii variegata
H buotii
H megalaster
H imperialis alba
Poate are Alex butasi din speciile de mai sus de vanzare, sigur astept intai preturile pt a putea sa ma decid mai bine sau poate ca are alti butasi si mai stii imi plac si, si apuc
H linearis- inteleg ca ea este inca disponibila in oferta lui Alex, as vrea-o eu
H australis
H pauciflora
H pubicalyx
H naumanii
H thomsonii
H kerrii variegata
H buotii
H megalaster
H imperialis alba
Poate are Alex butasi din speciile de mai sus de vanzare, sigur astept intai preturile pt a putea sa ma decid mai bine sau poate ca are alti butasi si mai stii imi plac si, si apuc
H linearis- inteleg ca ea este inca disponibila in oferta lui Alex, as vrea-o eu
Gabriela- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 135
Localizare : Bucuresti
Puncte : 8
Data de inscriere : 03/07/2008
ok, linearis-ul e al tau, atunci daca iti va conveni pretul...
iar butasi vom vedea ce apar...
iar butasi vom vedea ce apar...
Sigur ca da, abia astept si multumesc.
Gabriela- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 135
Localizare : Bucuresti
Puncte : 8
Data de inscriere : 03/07/2008
As putea sa ma inscriu si eu pt megalester si imperiales alba?
-
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum