plante adulte de vanzare
+11
Johana
miha
myosotis
ela
nina
Simona D.
AnaR
bia8
Stefana
Carmen
Pakeha
15 participan?i
Pagina 3 din 7
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: plante adulte de vanzare
Alex, multumesc mult de oferta dar nu vreau sa taie Carmen multiflora . O sa-mi vina si mie randul si in plus s-a oferit Stefana sa-mi dea un butas.
Carmen, mai vreau sa fiu trecuta si in dreptul australisului
Carmen, mai vreau sa fiu trecuta si in dreptul australisului
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Eu zic sa-i lasi multiflora intreaga lui Carmen, Pakeha. Butasul meu pentru Simona are sursa comuna cu celalalt, deci nu e motiv sa-l tai. Si pana la vara mai creste
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Carmen a scris: n-ar fi primul...
Eu ce sa zic, va las pe voi sa hotarati cum faceti cu multiflora...ma supun cererilor voastre.
Stiu ca e o specie cautata si vanata...
pai numai daca vrei, ai fost prima pe lista
sa inteleg ca pana acum nu am nimic,nici naumanii nici coriacea
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Ma refeream ca n-ar fi primul mesaj care s-ar ciocni cu al meu...
Cu multiflora cum vor altii, daca o vor altii sau doresc butasi din ea, puteti lua...
- daca nu va fi nimeni care s-o doreasca asa mult, eu imi pastrez optiunea.
Cu multiflora cum vor altii, daca o vor altii sau doresc butasi din ea, puteti lua...
- daca nu va fi nimeni care s-o doreasca asa mult, eu imi pastrez optiunea.
ela a scris:sa inteleg ca pana acum nu am nimic,nici naumanii nici coriacea
am pus totul pe prima pagina
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
Sa inteleg ca coriacea nu mai e a mea?
-
Simona D. a scris:Sa inteleg ca coriacea nu mai e a mea?
pai am zis una de caciula pana vine din nou randul (daca mai vine si daca mai este )
hoya
Sa inteleg ca trebuie sa renunt la pauciflora desi a fost prima mea optiune? Sincer, chiar n-as vrea!
Ultima editare efectuata de catre nina in Joi Apr 17, 2008 11:34 pm, editata de 1 ori
nina- Colectionar Hoya
-
Numarul mesajelor : 402
Varsta : 59
Data de inscriere : 13/02/2008
Eu am ales mai multe pentru ca au trecut deja zile, nu doua ore.
Deci, prima planta, pubicalyx daca doar asta se poate, iar de la restul am sa ma abtin pana in august , ca poate se hotaraste cineva sa ceara restul.
Deci, prima planta, pubicalyx daca doar asta se poate, iar de la restul am sa ma abtin pana in august , ca poate se hotaraste cineva sa ceara restul.
-
nina a scris:Sa inteleg ca trebuie sa renunt la pauciflora desi a fost prima mea optiune?
e doar o propunere, ma gandeam ca daca iti vine randul mai repede ai deja doua, si cum AnaR imi ceruse una intr-un mail de acum 10 zile de care uitasem, mi-am spus sa impac si capra si varza
dar daca vrei pot sa schimb
sau eventual sa-ti fac de pe acum un butas gigantic, creste destul de repede odata lansata
si in capul meu o sa se sparga toate , mai bine o lasam pe Carmen ?
Stefana a scris:Compacta asta are "cositele" impletite, spune-le fetelor, Pakeha! Daca ar fi despletita (chestie pe care nu cred sa o mai faci ) ar umple podeaua .
La veniturile voastre nici n-ar fi mult 150 euro, nici 10% din salariu ...
poza "despletita" din octombrie 2006
de fapt e cea mai usor de desfacut - varietatea se numeste Hindu Rope - funie hindi
Cred ca un termen pana la care oamenii se pot decide ar fi binevenit.
In plus de obicei suntem aceiasi pe forum , fiind o cumunitate virtuala mica si noua.
Da, tu un termen , de cateva zile pana la care se pot alege plantele, iar ordinea am priceput-o, si se poate vedea cronologic...nu ma puneti sa scriu exact ora si minutul sa vedem cererile, ca se vede din ordinea mesajelor . Cine a postat ulterior unei cereri e clar, cererea e caduca. Iar din ordinea plantelor din comanda, eu zic ca tb luata in ordinea scrisa, caci e clar evidentiata preferinta pers pt planta.
Insa de la prima optiune, tb sa eliminam pers care s-au stabilit doar la una, astfel incat sa fie clare lucrurile pt toti.
In plus de obicei suntem aceiasi pe forum , fiind o cumunitate virtuala mica si noua.
Da, tu un termen , de cateva zile pana la care se pot alege plantele, iar ordinea am priceput-o, si se poate vedea cronologic...nu ma puneti sa scriu exact ora si minutul sa vedem cererile, ca se vede din ordinea mesajelor . Cine a postat ulterior unei cereri e clar, cererea e caduca. Iar din ordinea plantelor din comanda, eu zic ca tb luata in ordinea scrisa, caci e clar evidentiata preferinta pers pt planta.
Insa de la prima optiune, tb sa eliminam pers care s-au stabilit doar la una, astfel incat sa fie clare lucrurile pt toti.
hoya
Ok, fie si asa. E singurul butas de la tine pe care l-am pierdut. Dar sper ca cu celelalte doua raman, nu sunt tot cu semnul intrebarii!
nina- Colectionar Hoya
-
Carmen a scris:Cred ca un termen pana la care oamenii se pot decide ar fi binevenit.
Da, tu un termen , de cateva zile pana la care se pot alege plantele, iar ordinea am priceput-o.
pot sa te las pe tine sa te ocupi de aici incolo ?
poate intr-un nou topic ?
cred va cunoasteti mai bine intre voi, o sa va fie mai usor ...
good niiiight
Alex, multumesc, apreciez ca nu m-ai uitat, dar eu sunt gata sa ma retrag din cursa daca sunt atatea...obstacole. Hotarati cum vreti, nu e suparare. Mie-mi place mult sa cresc butasi...
Merci mult de tot! Keep in touch!
Ana
Merci mult de tot! Keep in touch!
Ana
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
Va invit pe toti in chatbox....apare jos in stanga pe forum, conectare la chat box
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Joi Apr 17, 2008 11:49 pm, editata de 1 ori
nina a scris:Ok, fie si asa. E singurul butas de la tine pe care l-am pierdut.
pai daca s-a pierdut, in principiu e garantat 1 luna (hors accident), deci ai un butas oricum
cum a decedat ?
hoya
Eu am renuntat deja la pauciflora ptr. Ana R.
nina- Colectionar Hoya
-
hoya
L-am tinut in apa si...s-a dus. In rest le merge super.
nina- Colectionar Hoya
-
Eu ma pot ocupa de organizare, nu e pb...iau frumos lista cu ce e disponibil, aplic regulile tale si gata...pana vii tu, impartim si planta pt butasit Glumesc...
Eu zic ca nu suntem copiii, doar eu mai sunt un pic, si putem sa echilibram situatia foarte usor.
In primul rand tb sa stim cine e interesat sa comande. Ca nu toti membrii activeaza, altii nu cumpara, altii nu pot etc.
Deci cred ca zilele astea au cam intrat toti pasionatii de achizitionat hoya.
Ii luam in calcul, si maine va fac un topic cu lista si cererile.
Cine e al 2-lea pt o planta , eventual ramane in subsidiar pt o eventuala razgandire a primului care a cerut-o.
E ok ?
Eu zic ca nu suntem copiii, doar eu mai sunt un pic, si putem sa echilibram situatia foarte usor.
In primul rand tb sa stim cine e interesat sa comande. Ca nu toti membrii activeaza, altii nu cumpara, altii nu pot etc.
Deci cred ca zilele astea au cam intrat toti pasionatii de achizitionat hoya.
Ii luam in calcul, si maine va fac un topic cu lista si cererile.
Cine e al 2-lea pt o planta , eventual ramane in subsidiar pt o eventuala razgandire a primului care a cerut-o.
E ok ?
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Vin Apr 18, 2008 12:33 am, editata de 1 ori
Nina, esti sigura??? N-ai nici un motiv sa renunti daca o vrei atat de mult, crede-ma!
Oricum ar fi, pentru mine e ok.
Apreciez oricum gestul.
Oricum ar fi, pentru mine e ok.
Apreciez oricum gestul.
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
hoya
Nu, draga mea, renunt, mai ales ca e vorba de tine. Nu regret!
nina- Colectionar Hoya
-
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum