Impletituri din rachita - suport pentru Hoya
2 participan?i
Pagina 1 din 1
Impletituri din rachita - suport pentru Hoya
Deja ma uit cu drag la exemplarele mele care erau odata 2 frunzulite amarate, si le urmaresc evolutia ca la niste copilasi. Deja simt nevoia sa se intinda. Nu am de gand sa le schimb ghiveciul, vreau sa le las sa creasca in ritmul lor, si mai mult aerian.
Insa au deja multe nevoie de tutori pe care sa se sprijine.
Am vazut prin pozele colectionarilor sau vanzatorilor de Hoya diverse stative pe care le conduc.
Mi-au placut in mod deosebit cele din trestie, sub forma de " U " intors invers.
La noi nu am gasit prin magazine decat din plastic ceva suporturi de acest gen sau o spirala de peste 2 metri de inox.
Cred ca cei care au avut ocazia sa vada australis-ul ce e acum pe piata, stiu mai bine si inteleg cat de bine arata o planta frumos aranjata si cat ii creste valoarea.
Similas suporturilor de trestie, cred ca am putea realiza si noi suporturi din salcie / rachita. E vorba de niste impletituri care cred ca se pot realiza usor . Designul pentru acestea mi l-am schitat, insa as vrea sa stiu daca cunosteti tehnica acestor impletituri.
Se realizeaza cat timp sladitele sunt verzi, sau se usuca intai ?
Stie cineva ? A incercat ?
Insa au deja multe nevoie de tutori pe care sa se sprijine.
Am vazut prin pozele colectionarilor sau vanzatorilor de Hoya diverse stative pe care le conduc.
Mi-au placut in mod deosebit cele din trestie, sub forma de " U " intors invers.
La noi nu am gasit prin magazine decat din plastic ceva suporturi de acest gen sau o spirala de peste 2 metri de inox.
Cred ca cei care au avut ocazia sa vada australis-ul ce e acum pe piata, stiu mai bine si inteleg cat de bine arata o planta frumos aranjata si cat ii creste valoarea.
Similas suporturilor de trestie, cred ca am putea realiza si noi suporturi din salcie / rachita. E vorba de niste impletituri care cred ca se pot realiza usor . Designul pentru acestea mi l-am schitat, insa as vrea sa stiu daca cunosteti tehnica acestor impletituri.
Se realizeaza cat timp sladitele sunt verzi, sau se usuca intai ?
Stie cineva ? A incercat ?
Re: Impletituri din rachita - suport pentru Hoya
Daca le lasi sa se usuce, devin casante. Cel mai bine e sa le impletesti cand sunt inca verzi.
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
Subiecte similare
» Planuri de primavara pentru Hoya
» Ati facut o pasiune pentru Hoya
» Lumina ideala pentru Hoya
» Sa ne facem album pe webshots, numai pentru hoya