HOYA
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Impletituri din rachita - suport pentru Hoya

2 participan?i

In jos

Impletituri din rachita - suport pentru Hoya Empty Impletituri din rachita - suport pentru Hoya

Mesaj Scris de Carmen Vin Iun 27, 2008 12:37 pm

Deja ma uit cu drag la exemplarele mele care erau odata 2 frunzulite amarate, si le urmaresc evolutia ca la niste copilasi. Deja simt nevoia sa se intinda. Nu am de gand sa le schimb ghiveciul, vreau sa le las sa creasca in ritmul lor, si mai mult aerian.
Insa au deja multe nevoie de tutori pe care sa se sprijine.
Am vazut prin pozele colectionarilor sau vanzatorilor de Hoya diverse stative pe care le conduc.
Mi-au placut in mod deosebit cele din trestie, sub forma de " U " intors invers.
La noi nu am gasit prin magazine decat din plastic ceva suporturi de acest gen sau o spirala de peste 2 metri de inox.
Cred ca cei care au avut ocazia sa vada australis-ul ce e acum pe piata, stiu mai bine si inteleg cat de bine arata o planta frumos aranjata si cat ii creste valoarea.
Similas suporturilor de trestie, cred ca am putea realiza si noi suporturi din salcie / rachita. E vorba de niste impletituri care cred ca se pot realiza usor . Designul pentru acestea mi l-am schitat, insa as vrea sa stiu daca cunosteti tehnica acestor impletituri.
Se realizeaza cat timp sladitele sunt verzi, sau se usuca intai ?
Stie cineva ? A incercat ?
Carmen
Carmen
Colectionar Hoya & Adm-Fondator

feminin
Numarul mesajelor : 4669
Varsta : 42
Localizare : printre Hoya
Puncte : 1365
Data de inscriere : 25/01/2008

http://www.hoyas.ro

Sus In jos

Impletituri din rachita - suport pentru Hoya Empty Re: Impletituri din rachita - suport pentru Hoya

Mesaj Scris de Simona D. Vin Iun 27, 2008 1:02 pm

Daca le lasi sa se usuce, devin casante. Cel mai bine e sa le impletesti cand sunt inca verzi.
Simona D.
Simona D.
Pasionat de Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare