Cu ce flori va laudati ?
+7
bia8
tinaM
Pakeha
miha
dodo
ela
Carmen
11 participan?i
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cu ce flori va laudati ?
Daca ne lipsesc laudatorii, ne putem lauda singuri ce florile din dotare, de Hoya evident ...
Pentru ca sunt in culmea fericirii ca n-am pierdut de tot Hoya lacunosa, si mai ales ca a decis sa infloreasca, ma laud aici cu lacunosa mea care azi si-a deschis bobocii...incerc sa-i fac si poze, insa le voi atasa in alt post
Va astept pe cat mai multi sa va laudati florile de Hoya
Pentru ca sunt in culmea fericirii ca n-am pierdut de tot Hoya lacunosa, si mai ales ca a decis sa infloreasca, ma laud aici cu lacunosa mea care azi si-a deschis bobocii...incerc sa-i fac si poze, insa le voi atasa in alt post
Va astept pe cat mai multi sa va laudati florile de Hoya
Re: Cu ce flori va laudati ?
A inflorit Hoya shepherdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pupe-o mama de frumoasa, are doar o floricica mai harnica , restul bobocilor sunt in asteptare...dar e grozava....superba...
chiar ca ai cu ce te lauda, Carmen, bravo!
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
pe a mea o miros in fiecare dimineata,inainte de a pleca la serviciu, imi place tare mult parfumul ei......
ela- Pasionat de Hoya
-
da, e deosebit...compenseaza mult forma frunzelor ( care mie nu-mi prea place, imi plac cele cu frunze mai mari )
lacunosa mea are forma frunzelor altfel, am sa-ifac o poza, nu sunt asa lunguiete....
ela- Pasionat de Hoya
-
cred ca e o ssp. diferita ....de fapt se observa si in avatarul meu!
ela- Pasionat de Hoya
-
Frumoase si harnicute.
Hoya shepherdi are miros Carmen?
Hoya shepherdi are miros Carmen?
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
sincera sa fiu la doar o floricica deschisa nu se simtea...dar anul trecut cand am cumparat-o mirosea grozav... astept sa fie deschise mai multe flori concomitent ca sa o pot compara cu ceva...
acum restul de flori din peduncul s-au deschis de Paste si n-am fost la birou s-o vizitez, caci acolo locuieste acest exemplar )
acum restul de flori din peduncul s-au deschis de Paste si n-am fost la birou s-o vizitez, caci acolo locuieste acest exemplar )
La mine infloreste H.carnosa si are o multime de pedunculi si daca miroase ca anul trecut cred ca trebe sa ma mut ca nu prea-i suport mirosul dar florile sunt unele dintre cele mai frumoase.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Bravo ei... e tare harnicuta... Sa tot fie asa inflorita...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
tare-i frumoasa! planta ai cumparat-o ca butas sau era matura?
ela- Pasionat de Hoya
-
e planta mare, cumparata anul trecut de la floraleum, pe care am separat-o in mai multe plante...am dat atunci cam 30 euro pe ea...
Merita pretul platit, pt. ca are mai multi lastari si ,prin urmare, mai multe flori
ela- Pasionat de Hoya
-
Tare faina shepherdi a ta, Carmen!!!
Eu "ma laud" cu h. carnosa compacta, a inceput sa-si deschida aseara al doilea buchetel de flori si cu multiflora; dar o dau de rusine pe carnosa (cea autohtona), care nu da nici un semn de flori!
Eu "ma laud" cu h. carnosa compacta, a inceput sa-si deschida aseara al doilea buchetel de flori si cu multiflora; dar o dau de rusine pe carnosa (cea autohtona), care nu da nici un semn de flori!
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
frumoasa tare Carmen, era de asteptat de altfel ca e si foarte rezistenta...o stim de anul trecut....
si mie mi-au facut surpriza dupa mini vacanta de 1 mai m-au asteptat lacunosa inflorita a doua oara parca acum florile au tenta de rozaliu..bella cu bobocii aproape deschisi..serpens plin de boboci....concluzia sa merg mai des de acasa ca prea le stresez daca sunt langa ele
si mie mi-au facut surpriza dupa mini vacanta de 1 mai m-au asteptat lacunosa inflorita a doua oara parca acum florile au tenta de rozaliu..bella cu bobocii aproape deschisi..serpens plin de boboci....concluzia sa merg mai des de acasa ca prea le stresez daca sunt langa ele
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Am nu mai putin 12 flori deschise la shepherdii........... din pacate n-am aparatul la mine, dar revin mai tarziu cu poze...
Oho hoyutele vostre isi fac de cap.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Flori in asteptare...
» Flori de noiembrie