Lista Pakeha's Hoya actualizata iunie 2009
+8
marioara
tzushuca
DMI
vickylucia
vivien
Carmen
CBogdan
Pakeha
12 participan?i
Pagina 1 din 7
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Lista Pakeha's Hoya actualizata iunie 2009
hello
in sfarsit lista de Hoya disponibile si de preturi reactualizate
in caz de cerere mai mare decat oferta, tin cont de data primelor inscrieri (e deschisa o lista si pe alt forum), sa spunem pana duminica seara
sunt 2-3 specii, la care nu e sigur ca pot fi livrate in iunie, ci doar in septembrie
pentru plata, functioneaza un cont PayPal la adresa kl55555@club-internet.fr
in sfarsit lista de Hoya disponibile si de preturi reactualizate
in caz de cerere mai mare decat oferta, tin cont de data primelor inscrieri (e deschisa o lista si pe alt forum), sa spunem pana duminica seara
sunt 2-3 specii, la care nu e sigur ca pot fi livrate in iunie, ci doar in septembrie
pentru plata, functioneaza un cont PayPal la adresa kl55555@club-internet.fr
Re: Lista Pakeha's Hoya actualizata iunie 2009
daca sunt inradacinate vreau si eu o kanyakumariana
CBogdan- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 110
Varsta : 43
Localizare : timisoara
Puncte : 27
Data de inscriere : 19/04/2008
CBogdan a scris:daca sunt inradacinate vreau si eu o kanyakumariana
nu e inradacinata, sorry ...
Pakeha, nu stii cat costa transportul unul colet trimis ca si scrisoare din Franta pana la noi ? si cam cat timp face...
eu ramin la h vanatuensis, benquitensis, macgillvray, singura problema e cu plata paypal, plante matura cum au fost compacta lui Carmen sint de vinzare?
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Varsta : 48
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
vanatuensis okvivien a scris:eu ramin la h vanatuensis, benquitensis, macgillvray, singura problema e cu plata paypal,
benguetensis ok
macgillivrayi ok
total fara transport si virament 20E
vivien a scris:plante mature cum au fost compacta lui Carmen sint de vinzare??
se poate :
caudata am 2, una foarte mare si una ceva mai mica, nu stiu inca pe care as instraina-o
onychoides am 2, una uriasa si una ceva mai mica, a 2a ar putea fi de vanzare
golamcoana si meliflua ssp meliflua am cate 2 din fiecare de proveniente diferite, dar n-a inflorit inca nici una
kerrii, una tocmai infloreste, cealalta peste vreo luna, ar putea fi mai degraba la toamna
lasiantha, am 2 plante adulte si inca vreo 6-7 mai mici din seminte, plus cativa butasi pusi la inradacinat
imperialis e o planta cu mai multe tije, dintre care cea mai lunga are 6-7 m
multiflora mai am 2 plante adulte, una din ele ar putea fi vanduta
deci mai trebuie sa ma gandesc, poate-mi va fi mai usor la toamna
iar mi-am sters un mesaj dar de data asta am reusit sa-l reconstitui aproximativ
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Sam Iun 06, 2009 9:27 pm, editata de 3 ori
se poate si preturile la mature?
-
Si eu as dori sa stiu daca lasiantha si praetori sunt inradacinate?
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
pentru asta am nevoie de un pic de timpvivien a scris:se poate si preturile la mature?
de exemplu decizia pentru H compacta a necesitat 1 an, n'est ce pas Carmen ?
caudata am 2, una foarte mare si una ceva mai mica, nu stiu inca pe care as instraina-o
onychoides am 2, una uriasa si una ceva mai mica, a 2a ar putea fi de vanzare
golamcoana si meliflua ssp meliflua am cate 2 din fiecare de proveniente diferite, dar n-a inflorit inca nici una
kerrii, una tocmai infloreste, cealalta peste vreo luna, ar putea fi mai degraba la toamna
lasiantha, am 2 plante adulte si inca vreo 6-7 mai mici din seminte, plus cativa butasi pusi la inradacinat
imperialis e o planta cu mai multe tije, dintre care cea mai lunga are 6-7 m
multiflora mai am 2 plante adulte, una din ele ar putea fi vanduta
deci mai trebuie sa ma gandesc, poate-mi va fi mai usor la toamna
la pretul asta, bineintelesvickylucia a scris:Si eu as dori sa stiu daca lasiantha si praetori sunt inradacinate?
OK, raman deocamdata la:
- coronaria -8
- erythrina - 7
- finlaysonii - 8
- latifolia - 6
- meliflua ssp fraterna - 4
- nummularioides - 4
- obscura - 4
- potsii - 3
- sussuela - 9
adica 53 euro.
Daca consideri ca am gresit undeva in privinta pretului, corecteaza-ma caci vreau sa fiu sigura ca nu vor fi probleme.
Daca totul e ok, atunci asta o poti considera comanda ferma.
Mai ramane problema platii, caci eu n-am cont paypal; sper sa gasesc pe cineva care are si sa preia si banii mei. In caz contrar iti voi trimite prin western union.
- coronaria -8
- erythrina - 7
- finlaysonii - 8
- latifolia - 6
- meliflua ssp fraterna - 4
- nummularioides - 4
- obscura - 4
- potsii - 3
- sussuela - 9
adica 53 euro.
Daca consideri ca am gresit undeva in privinta pretului, corecteaza-ma caci vreau sa fiu sigura ca nu vor fi probleme.
Daca totul e ok, atunci asta o poti considera comanda ferma.
Mai ramane problema platii, caci eu n-am cont paypal; sper sa gasesc pe cineva care are si sa preia si banii mei. In caz contrar iti voi trimite prin western union.
DMI- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 17
Puncte : 17
Data de inscriere : 15/02/2008
salutari
eu as vrea o h praetorii si o imperialis bangkok
daca au radacini .........
eu as vrea o h praetorii si o imperialis bangkok
daca au radacini .........
tzushuca- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 49
Puncte : 55
Data de inscriere : 02/04/2009
Atunci vreau si lasiantha si praetori si bineinteles celelalte optiuni!
-
mici sfaturi de alegere specii pentru incepatori (dar pot fi utile tuturor, chiar daca stiu ca n-o sa fie urmate decat partial )
specii care sunt foarte rezistente la conditii vitrege (udat prea mult sau prea putin) :
carnosa (toate), pubicalyx (toate), compacta, Minibelle, australis, wayetii, kentiana, vanuatuensis, multiflora crytocerasus, ariadnae, verticillata AG, obscura, lacunosa pallidiflora, meliflua, DS70, halophila, glabra, micrantha
specii care infloresc relativ repede, cu multe flori :
wayetii, kentiana, vanuatuensis, multiflora crytocerasus, verticillata AG, obscura, lacunosa pallidiflora, DS70, halophila, incurvula, finlaysonii, caudata, buotii, heuschkeliana, linearis, micrantha, myrmecopa, neo-caledonica, obovata, serpens, thomsonii, waymaniae, subcalva, praetorii, lasiantha, callistophylla
specii de evitat pentru incepatori :
imbricata, darwinii, dennisii, praetorii, lasiantha, spartioides, edenii, hypolasia, erythrostemma, elliptica, endauensis, acicularis, greenii, scortechinii
deci pentru incepatori, ca sa aveti repede flori fara prea multa mortalitate as zice ca 3/4 din comenzi ar cuprinde speciile cu verde si albastru
iar celalalt sfert specii mai dificile, care au nevoie de timp pentru a creste si inflori, de evitat cele cu rosu
o mentiune speciala pentru Minibelle, care nu-mi prea placea, dar e o minunatie cand incepe sa infloreasca, o sa pun poza am pus-o
https://hoya.forumgratuit.ro/hoya-de-la-a-la-z-f5/hoya-minibelle-carnosa-x-sheperdii-t672.htm
https://hoya.forumgratuit.ro/hoya-de-la-a-la-z-f5/hoya-minibelle-carnosa-x-sheperdii-t672.htm#14282
specii care sunt foarte rezistente la conditii vitrege (udat prea mult sau prea putin) :
carnosa (toate), pubicalyx (toate), compacta, Minibelle, australis, wayetii, kentiana, vanuatuensis, multiflora crytocerasus, ariadnae, verticillata AG, obscura, lacunosa pallidiflora, meliflua, DS70, halophila, glabra, micrantha
specii care infloresc relativ repede, cu multe flori :
wayetii, kentiana, vanuatuensis, multiflora crytocerasus, verticillata AG, obscura, lacunosa pallidiflora, DS70, halophila, incurvula, finlaysonii, caudata, buotii, heuschkeliana, linearis, micrantha, myrmecopa, neo-caledonica, obovata, serpens, thomsonii, waymaniae, subcalva, praetorii, lasiantha, callistophylla
specii de evitat pentru incepatori :
imbricata, darwinii, dennisii, praetorii, lasiantha, spartioides, edenii, hypolasia, erythrostemma, elliptica, endauensis, acicularis, greenii, scortechinii
deci pentru incepatori, ca sa aveti repede flori fara prea multa mortalitate as zice ca 3/4 din comenzi ar cuprinde speciile cu verde si albastru
iar celalalt sfert specii mai dificile, care au nevoie de timp pentru a creste si inflori, de evitat cele cu rosu
o mentiune speciala pentru Minibelle, care nu-mi prea placea, dar e o minunatie cand incepe sa infloreasca, o sa pun poza am pus-o
https://hoya.forumgratuit.ro/hoya-de-la-a-la-z-f5/hoya-minibelle-carnosa-x-sheperdii-t672.htm
https://hoya.forumgratuit.ro/hoya-de-la-a-la-z-f5/hoya-minibelle-carnosa-x-sheperdii-t672.htm#14282
imperialis bangkok nu are radacini, cele cu radacini sunt precizate "Rooted" si pretul e cu verdetzushuca a scris:salutari eu as vrea o h praetorii si o imperialis bangkok daca au radacini .........
o sa-mi calc pe inima si mai astept pana pe la anu ca mi-e teama sa nu le perd din nepricepere.........
-
tzushuca a scris: o sa-mi calc pe inima si mai astept pana pe la anu ca mi-e teama sa nu le perd din nepricepere.........
tocmai m-am uitat si cred ca pot sa-ti propun o alta planta de imperialis gata crescuta, intr-adevar de un praetorii ar fi pacat sa moara, dar o sa mai fie la anul nu-ti face griji
am vreo 12 H imperialis crescute din seminte, dintre care o parte destul de mari
iar imperialisul odata ce e bine prins cu radacini solide e o planta relativ usoara, suporta destul de bine si uscaciunea(cu conditia sa fie nu fie prea cald) si umiditatea (cu conditia sa fie cald )
trebuie sa ma gandesc la un pret, ti-l comunic peste cateva zile pe e-mail
si eventual si alte specii din lista albastra si verde de mai sus, eventual spune-mi ce culori, mirosuri, frunze, marimi de flori iti plac, si-ti recomand cateva specii potrivite
cu cat cultivi mai mult Hoya, cu atata inveti mai mult si pregatesti terenul pentru cele mai dificile
trebuie sa-ti comunic costul transportului, ma interesez luni sau martiDMI a scris:OK, raman deocamdata la :
- coronaria -8 OK
- erythrina - 7 OK
- finlaysonii - 8 OK
- latifolia - 6 OK
- meliflua ssp fraterna - 4 OK
- nummularioides - 4 OK
- obscura - 4 OK
- potsii - 3 OK
- sussuela - 9 OK
adica 53 euro. e OK
mai da-mi o wish list, in masura posibilului si in functie de pret, mai pun un butas sau doi
mai ales ca nu sunt sigur ca mai am meliflua cu radacini, insa poate ca va fi alta cu radacini, trebuie sa verific
Carmen a scris:Pakeha, nu stii cat costa transportul unul colet trimis ca si scrisoare din Franta pana la noi ? si cam cat timp face...
verific luni sau marti si va comunic preturile si optiunile
vickylucia a scris:Atunci vreau si lasiantha trebuie sa ma uit care va fi si sa-ti trimit poza inaite de a definitiva tranzactia si praetori ok si bineinteles celelalte optiuni!
vickylucia a scris:
-praetori 22 E ok
-lasiantha trebuie sa verific
-macgilivray 7 E ok
-ciliata 5 E ok
-vitiensis 5 E ok
-magnifica 7 E ok
-pauciflora 3 E ok
-kerii Yellow splash 8 E ok
-mindorensis -denisii deocamdata nu;
Lista deocamdata ramane cea pe care am dat-o; pentru toamna functie si de posibilitatile tale voi mai face sigur o comanda. Cat despre meliflua, nu tin mortis sa fie inradacinata. Daca nu se poate nici cu, nici fara radacini atunci alege tu alta in locul ei. Am oricum putine, in jur de 20, asa ca exista sanse mici sa dublez vreuna. Astept si taxa pentru transport si intre timp poate reusim sa ne organizam cumva si cu plata.
Apropos, fetelor cum faceti voi cu plata?
Apropos, fetelor cum faceti voi cu plata?
DMI- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 17
Puncte : 17
Data de inscriere : 15/02/2008
am carnosa,compacta, krinkle8,carnosa tricolor,publicalix ,picta si diptera..... si la toate le merge minunat .........le am de cateva luni si toate au deja cate 2 3 frunzute noi.....
as vrea alte culori de flori fata de ce am......... cele parfumate imi plac in mod deosebit dar, tre sa le scot pe balcon cand infloresc sau in bucatarie iarna si las geam deschis pt ca puii mei sunt alergici amandoi.......
imi place imperialis ca are florile mari ........de fapt toate imi plac dar tre sa tin cont de spatiu si de ceilalti.......
oare m-as descurca cu urmatoarele (inradacinate)......?
meliflua
obscura
siariae
cystiantha
va multumesc frumos
as vrea alte culori de flori fata de ce am......... cele parfumate imi plac in mod deosebit dar, tre sa le scot pe balcon cand infloresc sau in bucatarie iarna si las geam deschis pt ca puii mei sunt alergici amandoi.......
imi place imperialis ca are florile mari ........de fapt toate imi plac dar tre sa tin cont de spatiu si de ceilalti.......
oare m-as descurca cu urmatoarele (inradacinate)......?
meliflua
obscura
siariae
cystiantha
va multumesc frumos
Ultima editare efectuata de catre tzushuca in Lun Iun 08, 2009 1:07 pm, editata de 2 ori
-
transportul as vrea sie u sa stiu cit e, cum se calculeaza? in functie de greutate? ?ca la noi?
-
As dori Cystiantha-7 si Imperialis-16
marioara- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 44
Puncte : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
Adaug:Kentiana,Lacunosa pallidiflora.callistophila,micranta,ariadnae;Pakeha a scris:vickylucia a scris:Atunci vreau si lasiantha trebuie sa ma uit care va fi si sa-ti trimit poza inaite de a definitiva tranzactia si praetori ok si bineinteles celelalte optiuni!vickylucia a scris:
-praetori 22 E ok
-macgilivray 7 E ok
-ciliata 5 E ok
-vitiensis 5 E ok
-magnifica 7 E ok
-pauciflora 3 E ok
-kerii Yellow splash 8 E ok
-mindorensis -denisii deocamdata nu;
-
Pakeha ai putea sa-mi spui ceva de hoya Rundum sp TN in afara de cateva poze cu frunze nu am gasit nimic( ma refer la flori)
marioara- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 44
Puncte : 14
Data de inscriere : 09/06/2008
vickylucia a scris:
-praetori 22 E ok
-macgilivray 7 E ok
-ciliata 5 E ok
-vitiensis 5 E ok