Concurs de inradacinare Hoya
+7
Vernil
IULIANA
loreroli
miha
Aurelia
Stefana
Carmen
11 participan?i
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Aurelia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1242
Varsta : 56
Puncte : 1360
Data de inscriere : 02/12/2011
Re: Concurs de inradacinare Hoya
Ba da Am puiutii promisi de anul trecut dar nu mai stiu cui promisesemJohana a scris: Stefana nu mai ai hoya funghii?
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Bravo, Aurelia...
in atentia fetelor care participa la concurs... ramane la latitudinea voastra sa ne anuntati cand radacinile au ajuns la lungimea dorita pt concurs. Eu nu vreau sa va zic sa le masurati si cumva din cauza asta sa se rupa, pt ca sunt foarte fragile...
Deci atunci cand doriti, anuntati daca ati ajuns la parametrii ceruti pt castigarea concursului!!!
in atentia fetelor care participa la concurs... ramane la latitudinea voastra sa ne anuntati cand radacinile au ajuns la lungimea dorita pt concurs. Eu nu vreau sa va zic sa le masurati si cumva din cauza asta sa se rupa, pt ca sunt foarte fragile...
Deci atunci cand doriti, anuntati daca ati ajuns la parametrii ceruti pt castigarea concursului!!!
Pai cred ca Aurelia nu mai trebuie sa le masoare . Se vede cu ochiul liber ca sunt destul de lungi.
Editez: ups , am observat ca butasul cu radacini lungi nu era inscris in concurs.
Eu am si uitat de masuratoarea oficiala, intre timp am pus butasul in bile de argila si acum stau cu sufletul la gura sa vad cum se adapteaza mediului
Sunt cam mari bilele alea, dar n-am avut pe moment altele.
Editez: ups , am observat ca butasul cu radacini lungi nu era inscris in concurs.
Eu am si uitat de masuratoarea oficiala, intre timp am pus butasul in bile de argila si acum stau cu sufletul la gura sa vad cum se adapteaza mediului
Sunt cam mari bilele alea, dar n-am avut pe moment altele.
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
-
Carmen a scris:Conditiile de concurs sunt sa postati poze cu diferitele etape in evolutia butasului si sa descrieti metoda pe care ati ales-o pt inradacinare :
- poze cu butasul dupa primire, sau dupa taiere
- poze cu butasul implantat in materialul in care ati hotarat inradacinarea
- o masuratoare a butasului
- descrierea conditiilor de crestere...locul de amplasare, modul de udare ( cand e cazul ) , descrierea aparitiei frunzelor noi etc...
Se va premia cu un butas surpriza din partea mea + o punga de perlit castigatorul primelor radacinute de 1,5 - 2 cm.
Daca doriti sa mai adaugati cate ceva la partea de organizare a concursului, va astept sugestiile, daca nu, astept inscrierile la concurs...si dam startul in curand
Astept asadar sa indepliniti si punctul 4 din conditiile concursului... descrierea conditiilor de crestere, locul de amplasare, modul de udare, la cat timp au aparut radacinile si daca e cazul si de muguri de frunze...
Am sa verific si eu daca era inscris butasul la concurs sau nu, dar eu retin ca da...
Aurelia nu intelege prea bine limba romana, foloseste un program de translate, dar stiu ca toti butasii pe care i-a prezentat au fost achizitionati acum de la Alex, probabil nu a inteles prea bine regulile concursului, ea este foarte activa cu prezentarile!
"Poxicuta" Va multumesc pentru intelegere si sustinere ! De fapt imi vine destul de greu sa scriu in romana și posibil ca cate ceva nu inteleg ! Dar imi place la Voi pe forum si imi place sa particip la astfel de concursuri!poxicuta a scris:Aurelia nu intelege prea bine limba romana, foloseste un program de translate
-
O ajut putin, toti butasii sunt din cei procurati acum de la Alex.
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Lilia multumescandreea a scris:O ajut putin
-
-
ESte foarte bine...
Te mai rog doar sa povestesti putin modul de inradacinare...o scurta povestioara din ziua in care ai primit butasii...cum i-ai pus, la ce lumina, cat de des i-ai udat etc...
Apoi, cu siguranta te declar Castigatoare )
Te mai rog doar sa povestesti putin modul de inradacinare...o scurta povestioara din ziua in care ai primit butasii...cum i-ai pus, la ce lumina, cat de des i-ai udat etc...
Apoi, cu siguranta te declar Castigatoare )
Chiar merita, este evident ca este pasionata de hoya si a invatat multe secrete din cresterea ei. Felicitari, Aurelia!
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Si eu zic la fel, Aurelia e invingatoarea... Felicitari!!!
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Da, Aurelia e foarte pasionata de plantele de hoya si-i reuseste!
Felicitari!
Felicitari!
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
Atunci când a primit butasii eu le-am pus în apă pe 5-6 oră!Apoi am pus pe înrădăcinare în cocos și în seră.Ventilate sera odată pe zi câte 20 minute.Pentru ventilate(aieresine)deschedeam putin acoperi a serei.Nu udam deloc un nivel ridicat de umiditate.Cite odată stropesc frunzile cu apă.Sera se află la balcon.Luminată de soare și seara eluminată sub lampa.Temperatura 22-24.Carmen a scris:Te mai rog doar sa povestesti putin modul de inradacinare....
Nimic deosebit nu am făcut ! Butasii care i-am primit au fost calitative și sănătoși. Mulțumesc,Alex
-
Felicitari Aurelia !!! te declaram castigatoarea concursului... bravo
Te rog sa-mi dai adresa te pe mesaj privat sa-ti pot trimite premiul surpriza...
Te rog sa-mi dai adresa te pe mesaj privat sa-ti pot trimite premiul surpriza...
"Carmen" vă mulțumesc foarte mult!Carmen a scris: te declaram castigatoarea concursului... bravo
Andreea,Mixa,Vernil si Paxicuta vă mulțumesc pentru sprijinul acordat
-
si eu ma bucur sa vad ca "puisorilor" de la mine le merge asa de bine
sa vedem daca reusesc si eu la fel de bine cu ce mi-am trimis din Tailanda (8 kg de noutati !!! cost transport 115 E )
sa vedem daca reusesc si eu la fel de bine cu ce mi-am trimis din Tailanda (8 kg de noutati !!! cost transport 115 E )
Pakeha a scris:si eu ma bucur sa vad ca "puisorilor" de la mine le merge asa de bine
In afara de clorantha, la mine au prins toti butasii. Imi doresc o lasiantha sau praetorii, insa sa strang bani, ca am cheltuieli foarte mari anul asta.
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
Aurelia, azi ti-am pus coletul premiu de la concurs.
Din pacate, perlitul promis s-a risipit, asa ca ti-am pus muschi spaghum in schimb si ai 3 butasi : unul mare de Hoya diptera, unul mic de hoya thomsonii si o plantuta cu radacina de hoya wayetti...sper ca nu ai exemplarele astea si sper sa-ti ajunga repede si bine coletul.
Din pacate, perlitul promis s-a risipit, asa ca ti-am pus muschi spaghum in schimb si ai 3 butasi : unul mare de Hoya diptera, unul mic de hoya thomsonii si o plantuta cu radacina de hoya wayetti...sper ca nu ai exemplarele astea si sper sa-ti ajunga repede si bine coletul.
Ok.Carmen eu am aceste plante !Mie o sa-mi fie placut sa am in colectarea plantelor tale .Când sa primesc coletul sa va scriu.Mulțumesc,Carmen !
-
le ai pe toate astea 3 ?????
diptera era cadoul, restul sunt bonusuri
diptera era cadoul, restul sunt bonusuri
există toate 3Carmen a scris:le ai pe toate astea 3 ?
-
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Experienta inradacinare
» Ce mod de inradacinare a butasilor preferati ?
» Inradacinarea in apa
» Hormoni de inradacinare , banuti de turba
» Hoya aurigueana, Hoya persicina, Hoya valmayoriana
» Ce mod de inradacinare a butasilor preferati ?
» Inradacinarea in apa
» Hormoni de inradacinare , banuti de turba
» Hoya aurigueana, Hoya persicina, Hoya valmayoriana
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum