Cafeneaua Hoyana 2008
+24
Gabriela
nina
tinaM
Mada
myosotis
Johana
lizi2
irina
Pakeha
miha
dianatm
bibacj
ela
dodo
Simona D.
myrela
bia8
AnaR
fp
Vernil
Stefana
viovaslui
Valentina30
Carmen
28 participan?i
Pagina 21 din 34 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
Re: Cafeneaua Hoyana 2008
buna amiaza, ce mai faceti? ce va mai fac florile?
eu am inceput sa citesc paginile cu care am ramas in urma cat timp am fost plecata... si sunt ft bucuroasa ca am primit comanda de la Alex, ai mei butasi toti au fost ok pana acum, azi am sa-i plantez si eu...
eu am inceput sa citesc paginile cu care am ramas in urma cat timp am fost plecata... si sunt ft bucuroasa ca am primit comanda de la Alex, ai mei butasi toti au fost ok pana acum, azi am sa-i plantez si eu...
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Bine ai revenit Bia...cu forte proaspete din concediu si cu sacosa plina de flori
bine v-am regasit, da asa e masina a cam fost plina de flori, sunt super incantata ca mi-am vazut butasii asa de repede (multumesc Ninei si pentru surprize) si au rezistat eroic pana acasa, azi ii voi planta (si pe urma pun si eu poze ) pentru ca ieri am fost acasa doar cat am facut mancare in rest tot plecata pana seara tarziu... si mai sunt bucuroasa ca mi-am gasit in sfarsit si eu o hoya cu flori, o carnosa care are 2 floricele deja de 2 saptamani, mai are un bobocel care da sa se deschisa si cativa prichindei a ce vi se pare ca miroase carnosa? ca eu pana acum nu am putut sa-mi dau seama
si acum sa-mi laud si sotul care a condus ft prudent pe parcursul traseului pentru a nu fi deranjate floricele!
si acum sa-mi laud si sotul care a condus ft prudent pe parcursul traseului pentru a nu fi deranjate floricele!
bia8- Pasionat de Hoya
-
pai a fost cred , fericit ca aveti si voi in sfarsit o Hoya inflorita si nu vroia sa o deranjeze...
- daca ati sti voi cat rade de noi doua si de "frunzele " noastre fara flori...
- eu nu-mi dau seama a ce miroase, dar sotul i-a mancat toate picaturile in amintirea copilariei lui inca n-a patit nimic
- daca ati sti voi cat rade de noi doua si de "frunzele " noastre fara flori...
- eu nu-mi dau seama a ce miroase, dar sotul i-a mancat toate picaturile in amintirea copilariei lui inca n-a patit nimic
uau ce frumos din partea lui ca a papat tot nectarul...il felicitam si tie iti dorm sa ai cat mai multe hoya inflorite!
da, asa e cu sotul meu, inca nu-i vine sa creada ca dureaza atat de mult florile si sa-l vedeti cum merge in fiecare zi sa o vada poate se indragosteste si el de hoya!
da, asa e cu sotul meu, inca nu-i vine sa creada ca dureaza atat de mult florile si sa-l vedeti cum merge in fiecare zi sa o vada poate se indragosteste si el de hoya!
bia8- Pasionat de Hoya
-
Daca nu s-a indragostit deja...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Doar nu va asteptati s-o recunoasca! O va admira cat mai neobservat si va zambi pe sub mustata
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
hm, asa e cu barbatii... si lor le place ce e frumos si am observat cand a venit cineva la noi si a intreabat de hoya linearis imediat el a inceput imediat sa o prezinte (mai si glumeste pe seama ei, insa se vede ca e mandru ca o admira si altcineva) desi nu recunoaste asta de fata cu mine.
bia8- Pasionat de Hoya
-
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
Bine v-am regasit! am fost plecata aproape 2 saptamani si imi era tare dor de forumul 'nostru', asa ca primul lucru pe care l-am facut azi a fost sa intru pe site si sa ma pun la curent cu ce s-a intamplat in lipsa mea, daca ati fost cuminti............
In ceea ce priveste plantele, am rugat vecina sa mi le ude si arata bine; partea proasta e ca am primit butasii marti la pranz si a doua zi (dis-de-dimineata) am plecat , deci nu am avut timp sa le urmaresc acomodarea si sa intervin la momentul potrivit; oricum le-am pus pe toate in apa ,la inradacinat(metoda mai sigura cand lipsesti de acasa) dar planta juvenila de coriacea(inradacinata gata) am gasit-o ,la intoarcere,cu capatul butasului dinspre tulpina ingalbenit si nu stiu ce sa-i fac( am sa pun si o poza)
Inca odata va pup pe toate...
In ceea ce priveste plantele, am rugat vecina sa mi le ude si arata bine; partea proasta e ca am primit butasii marti la pranz si a doua zi (dis-de-dimineata) am plecat , deci nu am avut timp sa le urmaresc acomodarea si sa intervin la momentul potrivit; oricum le-am pus pe toate in apa ,la inradacinat(metoda mai sigura cand lipsesti de acasa) dar planta juvenila de coriacea(inradacinata gata) am gasit-o ,la intoarcere,cu capatul butasului dinspre tulpina ingalbenit si nu stiu ce sa-i fac( am sa pun si o poza)
Inca odata va pup pe toate...
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
oho, am avut un concediu care s-a adresat atat mintii cat si sufletului....
ela- Pasionat de Hoya
-
La ora asta va invit la un pahar de vin de cocaze, bun pentru persoane hipotensive ca mine... si la o poveste despre cum a trecut weekend-ul. Al meu a fost fructuos, ati vazut , mi-am imbogatit colectia cu 3 frumoase ...
Va astept pe toti la vot, la sectiunea concurs...pozele participante se regasesc in pagina 7 a concursului...
Nu uitati buletinul, si nu incercati sa mituiti electoratul
oare cine va lua premiul pregatit de mine ???
Nu uitati buletinul, si nu incercati sa mituiti electoratul
oare cine va lua premiul pregatit de mine ???
Seara buna !
Nu e vremea de cafeluta,dar ne multumim si cu un pahar cu apa !
Oofff,am obosit si am ochiii cat cepele,am tot citi azi pe aici,si m-a pus Sfantul sa in tru la Hoya A-Z ,si aia mi-a fost,am inceput sa-mi fac alta lista de preferate,am tocit si ochiii cititnd,si abia am ajuns la sfarsitul literei "f" !
Noroc ca si maine e o zi !
Nu e vremea de cafeluta,dar ne multumim si cu un pahar cu apa !
Oofff,am obosit si am ochiii cat cepele,am tot citi azi pe aici,si m-a pus Sfantul sa in tru la Hoya A-Z ,si aia mi-a fost,am inceput sa-mi fac alta lista de preferate,am tocit si ochiii cititnd,si abia am ajuns la sfarsitul literei "f" !
Noroc ca si maine e o zi !
martipan- Cercetas Hoya
-
Numarul mesajelor : 190
Varsta : 36
Localizare : Moreni,DB / Ploiesti,PH
Puncte : 0
Data de inscriere : 02/09/2008
hm si sa vezi ce te asteapta, mai incolo cand treci de "f" ca nu vei mai stii care sunt preferate, ai venit in club martipan!
bia8- Pasionat de Hoya
-
Asa e...grea boala... si mai ales cand esti deja 'virusat'...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
buna dimineata si o cafea buuuna!
ela- Pasionat de Hoya
-
Buna dimineata,sa va savurati cu placere cafeaua!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Ziua buna,asa este,muulte mai sunt de citit si mult mai am de salivat !
Spor la cafelarit !
Spor la cafelarit !
martipan- Cercetas Hoya
-
Buna seara...in sfarsit am un pic de timp sa vad ce mai e pe forum, ce mai e cu florile noastre, si sa va intreb de sanatate...toate bune ?
La mine se apropie o perioada mai aglomerata, cu mult mai mult de lucru, asa ca imi scuz de pe acum absenta de la discutii ...sper sa ma pot abtine sa nu intru mai mult de 2 ori pe zi
Numai bine si flori la Hoya...
La mine se apropie o perioada mai aglomerata, cu mult mai mult de lucru, asa ca imi scuz de pe acum absenta de la discutii ...sper sa ma pot abtine sa nu intru mai mult de 2 ori pe zi
Numai bine si flori la Hoya...
Carmen,mult chef de munca si multa energie pt muti-tasking,se pare ca vei avea nevoie !
Am terminat si eu,acum 5 minute,A-Z,nu puteam sa ma las,o minunatie,mai ales ca am aruncat un ochii si la siturile mele straine favorite despre hoya,unde am zarit si poze pe masura,plus alte minunatii .
Am terminat si eu,acum 5 minute,A-Z,nu puteam sa ma las,o minunatie,mai ales ca am aruncat un ochii si la siturile mele straine favorite despre hoya,unde am zarit si poze pe masura,plus alte minunatii .
martipan- Cercetas Hoya
-
Apropos,mai citisem eu pe un forum frantuzesc despre cresterea hoyelor in s/h,insa uitati pe cin eva,din Canada,care isi creste toate plantele,cu rezultate excelente,in semi-hidroponie http://hoyas.ca/growing .
Ce ziceti de asta,nu tenteaza pe nimeni un experiment ?
Ce ziceti de asta,nu tenteaza pe nimeni un experiment ?
martipan- Cercetas Hoya
-
Carmen a pus hoya doar in bile de argila, nu mai stiu unde era subiectul parca la experimente.
bia8- Pasionat de Hoya
-
Super,atunci o asteptam pe ea cu oaresice impresii despre ce mai face planta acuma !
martipan- Cercetas Hoya
-
Pagina 21 din 34 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
Subiecte similare
» Cafeneaua Hoyana 2009
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Top 2008 - flori de Hoya
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008
» Cafeneaua hoyana 2010
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Top 2008 - flori de Hoya
» Experienta cu comanda de pe ebay.de , mai 2008
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum