Cafeneaua hoyana 2010
+10
ira
Stefana
vickylucia
Pakeha
tinaM
bia8
ela
vivien
Vernil
Carmen
14 participan?i
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cafeneaua hoyana 2010
Buna dimineata la o cafea in prima sambata din 2010...
La multi ani va doresc, multa sanatate, impliniri si un an cat mai bun...
Cum ati petrecut de Revelion ?
La multi ani va doresc, multa sanatate, impliniri si un an cat mai bun...
Cum ati petrecut de Revelion ?
Re: Cafeneaua hoyana 2010
Buna dimineata! Sper sa ma intelegeti cand m voi lauda cu baiatul meu, care a avut cel de-al doilea mare eveniment profesional din viata sa. Primul a fost cel de la inaugurarea celebrului Hotel Altantis din Dubai, cel de-al doilea a avut loc ieri, la inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Dubai. A fost participant direct la aceasta activitate, pentru ca a gandit intregul spectacol de artificii, care trebuie sa fie in armonie perfecta cu muzica.
Daca aveti placerea, distrati-va urmarind acest link:
https://www.youtube.com/watch?v=a4hg6kNu2ws
Daca aveti placerea, distrati-va urmarind acest link:
https://www.youtube.com/watch?v=a4hg6kNu2ws
Vernil- Hoya-mon amour
-
Numarul mesajelor : 772
Varsta : 67
Localizare : N 44o29\' E 26o01\'
Puncte : 507
Data de inscriere : 14/02/2008
ai si cu ce tauda Vernil, astept sa vina sotu; acasa sa i arat cu mama cui vb eu pe forum... daca mi poti spune ce pregatire are el sau ce job are acolo. ca precis o sa ma intrebe
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Varsta : 48
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
felicitari Mariana...ai cu ce te mandri...
sa stii ca ieri cand am vazut stirea la TV chiar m-am gandit la tine si ma intrebam daca nu cumva e si fiul tau printre cei responsabili cu spectacolul Dubai parca, nu-i asa ? tot pe teme profesionale...
ma bucur pt tine mai ales ca ai cu siguranta acces la mult mai multe informatii si imagini decat arata TV-ul...
Bravooooooooo
sa stii ca ieri cand am vazut stirea la TV chiar m-am gandit la tine si ma intrebam daca nu cumva e si fiul tau printre cei responsabili cu spectacolul Dubai parca, nu-i asa ? tot pe teme profesionale...
ma bucur pt tine mai ales ca ai cu siguranta acces la mult mai multe informatii si imagini decat arata TV-ul...
Bravooooooooo
felicitari,mariana!
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Multumesc mult, fetelor!
Vivien, baiatul meu este inginer electronist si pirotehnist. Aceasta ultima specializare a invatat-o de la tatal sau, si a inceput sa o practice pe vremea cand era student si trebuia sa se intretina. Insa pentru el este o arta.
Ai dreptate, Carmen. Sunt multe informatii de culise, dar ele sunt balast inutil ... Ce-mi place la arabi este ca au o strategie pe termen lung, cel mai important la ei este ordinea si disciplina. Voi observati ca Dubaiul seamana f.mult cu New York ?
Vivien, baiatul meu este inginer electronist si pirotehnist. Aceasta ultima specializare a invatat-o de la tatal sau, si a inceput sa o practice pe vremea cand era student si trebuia sa se intretina. Insa pentru el este o arta.
Ai dreptate, Carmen. Sunt multe informatii de culise, dar ele sunt balast inutil ... Ce-mi place la arabi este ca au o strategie pe termen lung, cel mai important la ei este ordinea si disciplina. Voi observati ca Dubaiul seamana f.mult cu New York ?
Vernil- Hoya-mon amour
-
Buna ziua, chiar daca mai tarziu! M-a inviorat cerul albastru si soarele stralucitor din Bucuresti! E superba vremea, ca de primavara. Stiu ca nu ar trebui sa ma bucur, dar chiar sunt dependenta de lumina soareluui Trebuie sa ma obisnuiesc cu ea,trebuie sa-mi fac incalzirea pentru cand voi ajunge si eu in Dubai A venit fiica-mea bronzata
Oare acolo gasesc hoya ? Ar trebui ... Vedem ... Mai e putintel...
Oare acolo gasesc hoya ? Ar trebui ... Vedem ... Mai e putintel...
Vernil- Hoya-mon amour
-
a, deci ai de gand sa faci o vizita fiului tau ?
cred ca acolo vei gasi chiar tot ce-ti doresti trebuie doar sa intrebi...
cred ca acolo vei gasi chiar tot ce-ti doresti trebuie doar sa intrebi...
va invit sa vedeti cum arata o gradina japoneza in timpul iernii. Imaginile nu imi apartin, sunt ale unei prietene care a vizitat recent Tara soarelui rasare si a fost profund impresionata de gradul de civilizatie si respect.
https://s87.photobucket.com/albums/k132/vernil_2006/gradina%20japoneza%20iarna/
Si alte imagini dintr-o florarie japoneza
https://s87.photobucket.com/albums/k132/vernil_2006/japonia/florarie%20japoneza/
https://s87.photobucket.com/albums/k132/vernil_2006/gradina%20japoneza%20iarna/
Si alte imagini dintr-o florarie japoneza
https://s87.photobucket.com/albums/k132/vernil_2006/japonia/florarie%20japoneza/
Vernil- Hoya-mon amour
-
uau ce frumos arata, abia astept sa vina primavara sa reinvie natura si sa pot sa-mi cumpar ceva floricele ca iarna asta tare grea mai este si multe plante au avut de suferit din pricina ei....
ce dragutzi sunt si pestisorii asa colorati....
ce dragutzi sunt si pestisorii asa colorati....
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Salut, fetelor! Si baietilor, chiar daca se pare ca sunt mai putintei.
Sper ca sunteti bine, sanatosi si nu v-a speriat de tot iarna. Si mai sper ca nu stati, ca mine, cu teancul de batiste, batistute si batistioare langa voi.
Inca nu am terminat inventarul plantelor pierdute in ceva mai bine de o luna cat nu le-am supravegheat personal, dar se pare ca s-au dus binisor polyneura, cystiantha, multe dintre ele stagneaza. Dar tot am inflorite lacunosa, DS-70 si se pregateste si bella. Asta ca sa-mi aline of-ul.
M-a uimit coriacea: am uitat-o intr-o punga, agatata in trandafirul nostru "japonez" autohton; nu a fost udata de nimeni si nici aerisita, dar am gasit-o cu o tija cu doua frunze marisoare, deja incep sa-si piarda culoarea tineretii.
Dar sa nu uit, sanatate tuturor, in mod special fetelor cu o inimioara la purtator, Anei si lui Alex!
Pe curand.
Sper ca sunteti bine, sanatosi si nu v-a speriat de tot iarna. Si mai sper ca nu stati, ca mine, cu teancul de batiste, batistute si batistioare langa voi.
Inca nu am terminat inventarul plantelor pierdute in ceva mai bine de o luna cat nu le-am supravegheat personal, dar se pare ca s-au dus binisor polyneura, cystiantha, multe dintre ele stagneaza. Dar tot am inflorite lacunosa, DS-70 si se pregateste si bella. Asta ca sa-mi aline of-ul.
M-a uimit coriacea: am uitat-o intr-o punga, agatata in trandafirul nostru "japonez" autohton; nu a fost udata de nimeni si nici aerisita, dar am gasit-o cu o tija cu doua frunze marisoare, deja incep sa-si piarda culoarea tineretii.
Dar sa nu uit, sanatate tuturor, in mod special fetelor cu o inimioara la purtator, Anei si lui Alex!
Pe curand.
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
tinaM a scris:Salut, fetelor! Si baietilor, chiar daca se pare ca sunt mai putintei.
putini da HHNNN (sau cum s-o scrie )
multumesc, si eu voua tuturora
ca si culori, arata ca o tejghea de inghetata, nu ?
Bună dimineața, tuturor! Deși am avut pierderi grele, iarna aceasta, mă pot , totuși , lăuda cu lăstari noi la cinnanmomifolia, vitiensis, ariadnae, ciliata, calistophila, benguetensis, dar și cu cele două plăntuțe de praetori.
Felicitări, Alex! Ce ne-am dori și noi o astfel de tejghea!
Felicitări, Alex! Ce ne-am dori și noi o astfel de tejghea!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Un link deosebit de util, asemeni unei enciclopedii.Trebuie sa stii putina franceza. Dati click pe link, apoi pe o data anume, veti vedea cate informatii gasiti.
http://www.lessignets.com/signetsdiane/calendrier/index.htm
http://www.lessignets.com/signetsdiane/calendrier/index.htm
Vernil- Hoya-mon amour
-
Buna dimineata! Curaj, romani! Azi vom castiga! Sigur!
Vernil- Hoya-mon amour
-
Traim intr-o continua "sarbatoare de halloween" cu aceste "eminente intunecate", dar sigur se va termina pe 30 octombrie. Asa imi spune mie Luna, dar si alte astre de pe cer. Doar am facut dovada ca le inteleg limbajul !
Vernil- Hoya-mon amour
-
Mariana, ce o sa se termine pe 30 ?
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Stefana a scris:Mariana, ce o sa se termine pe 30 ?
Aceeasi intrebare o pun si eu
ira- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 76
Puncte : 77
Data de inscriere : 25/06/2010
Dumnezeu sa-l odihneasca pe marele poet Adrian Paunescu, care a fost contemporan cu noi. O mare onoare.
Ma regasesc in generatia in blugi, ma regasesc in atmosfera cenaclului Flacara, la care am participat de nenumarate ori.
https://www.youtube.com/watch?v=Q9FejENHSTw
Ma regasesc in generatia in blugi, ma regasesc in atmosfera cenaclului Flacara, la care am participat de nenumarate ori.
https://www.youtube.com/watch?v=Q9FejENHSTw
Vernil- Hoya-mon amour
-
lazar georgiana- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Puncte : 26
Data de inscriere : 11/04/2010
Buna dimineata ! Indraznesc sa va invit la o cafea virtuala. Dupa cum este vremea, cred ca este bine venita. Va urez o zi buna !
Maria- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 23
Puncte : 25
Data de inscriere : 11/11/2010
multumim la fel..
o, ce pofta mi-e de-o cafea...n-am mai baut de peste 1 an de zile...dar una virtuala n-are cum sa-mi strice....
o, ce pofta mi-e de-o cafea...n-am mai baut de peste 1 an de zile...dar una virtuala n-are cum sa-mi strice....
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cafeneaua Hoyana 2008
» Cafeneaua Hoyana 2009
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Expeditie Hoya 2010
» Hoya la Cluj in martie 2010
» Cafeneaua Hoyana 2009
» Fragmente din Jurnalul de calatorie hoyana....
» Expeditie Hoya 2010
» Hoya la Cluj in martie 2010
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum