Ati facut o pasiune pentru Hoya
+16
danab
nico.agat
Andrada
cory_helen
nina
AnaR
Gabriela
miha
Johana
dodo
tinaM
CBogdan
ela
bia8
Stefana
Carmen
20 participan?i
HOYA :: Hoya :: Pentru incepatori
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ati facut o pasiune pentru Hoya
Pakeha a scris:bunvenit !loreroli a scris:Multumesc Carmen
incep si eu incet, incet cu ceva butasi de la plante mai putin pretentioasa care sa inradacineze usor sa imi dea curaj si pentru altele.
din ce ai ales de pe lista (pubicalyx Royal Hawaiian 7e / australis tenuipes 3e / kentiana 4e), toate corespund pentru incepatori, asa ca e perfect
Multumesc
Ma mai tenteaza cateva printre care si Pubicalyx RPH x carnosa si linearis dar as vrea sa vad cum ma descurc pt ca mi-ar parea foarte rau dupa ele la cat sunt de minunate
loreroli- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 41
Localizare : Cluj
Puncte : 80
Data de inscriere : 28/08/2010
pai hibridul Pubicalyx RPH x carnosa chiar nu pune nici o problema, se prinde exact ca si carnosa foarte usor, iar o H linearis o sa ti-o ofer de bunvenitloreroli a scris:MultumescPakeha a scris:bunvenit !loreroli a scris:Multumesc Carmen
incep si eu incet, incet cu ceva butasi de la plante mai putin pretentioasa care sa inradacineze usor sa imi dea curaj si pentru altele.
din ce ai ales de pe lista (pubicalyx Royal Hawaiian 7e / australis tenuipes 3e / kentiana 4e), toate corespund pentru incepatori, asa ca e perfect
Ma mai tenteaza cateva printre care si Pubicalyx RPH x carnosa si linearis dar as vrea sa vad cum ma descurc pt ca mi-ar parea foarte rau dupa ele la cat sunt de minunate
Pakeha a scris:pai hibridul Pubicalyx RPH x carnosa chiar nu pune nici o problema, se prinde exact ca si carnosa foarte usor, iar o H linearis o sa ti-o ofer de bunvenitloreroli a scris:MultumescPakeha a scris:bunvenit !loreroli a scris:Multumesc Carmen
Wow multumesc mult de tot pentru cadou si daca e usor de prins o sa vreau si Pubicalyx RPH x carnosa
sa le scriu si la lista de comenzi sau nu mai e nevoie
le-am scris si la comenzi e ok?
loreroli- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 41
Localizare : Cluj
Puncte : 80
Data de inscriere : 28/08/2010
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Lumina ideala pentru Hoya