HOYA
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Ati facut o pasiune pentru Hoya

+16
danab
nico.agat
Andrada
cory_helen
nina
AnaR
Gabriela
miha
Johana
dodo
tinaM
CBogdan
ela
bia8
Stefana
Carmen
20 participan?i

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

In jos

Ati facut o pasiune pentru Hoya - Pagina 4 Empty Re: Ati facut o pasiune pentru Hoya

Mesaj Scris de loreroli Mar Aug 31, 2010 4:21 pm

Pakeha a scris:
loreroli a scris:Multumesc Carmen Smile
incep si eu incet, incet cu ceva butasi de la plante mai putin pretentioasa care sa inradacineze usor sa imi dea curaj si pentru altele.
bunvenit !
din ce ai ales de pe lista (pubicalyx Royal Hawaiian 7e / australis tenuipes 3e / kentiana 4e), toate corespund pentru incepatori, asa ca e perfect

Multumesc
Ma mai tenteaza cateva printre care si Pubicalyx RPH x carnosa si linearis dar as vrea sa vad cum ma descurc pt ca mi-ar parea foarte rau dupa ele la cat sunt de minunate
loreroli
loreroli
Admirator Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 41
Localizare : Cluj
Puncte : 80
Data de inscriere : 28/08/2010

Sus In jos

Ati facut o pasiune pentru Hoya - Pagina 4 Empty Re: Ati facut o pasiune pentru Hoya

Mesaj Scris de Pakeha Mar Aug 31, 2010 9:21 pm

loreroli a scris:
Pakeha a scris:
incep si eu incet, incet cu ceva butasi de la plante mai putin pretentioasa care sa inradacineze usor sa imi dea curaj si pentru altele.
bunvenit !
din ce ai ales de pe lista (pubicalyx Royal Hawaiian 7e / australis tenuipes 3e / kentiana 4e), toate corespund pentru incepatori, asa ca e perfect
Multumesc
Ma mai tenteaza cateva printre care si Pubicalyx RPH x carnosa si linearis dar as vrea sa vad cum ma descurc pt ca mi-ar parea foarte rau dupa ele la cat sunt de minunate
pai hibridul Pubicalyx RPH x carnosa chiar nu pune nici o problema, se prinde exact ca si carnosa foarte usor, iar o H linearis o sa ti-o ofer de bunvenit I love you
Pakeha
Pakeha
Colectionar Hoya

masculin
Numarul mesajelor : 3961
Varsta : 63
Localizare : Normandie / France
Puncte : 3872
Data de inscriere : 23/02/2008

http://www.pakehas-hoya.com/index.php

Sus In jos

Mesaj Scris de loreroli Mar Aug 31, 2010 10:53 pm

Pakeha a scris:
loreroli a scris:
Pakeha a scris:
bunvenit !
Multumesc
pai hibridul Pubicalyx RPH x carnosa chiar nu pune nici o problema, se prinde exact ca si carnosa foarte usor, iar o H linearis o sa ti-o ofer de bunvenit I love you

Wow multumesc mult de tot pentru cadou Very Happy si daca e usor de prins o sa vreau si Pubicalyx RPH x carnosa bounce
sa le scriu si la lista de comenzi sau nu mai e nevoie Question

le-am scris si la comenzi Laughing e ok?
loreroli
loreroli
Admirator Hoya

feminin
Numarul mesajelor : 80
Varsta : 41
Localizare : Cluj
Puncte : 80
Data de inscriere : 28/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 4 Înapoi  1, 2, 3, 4

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum