Asclep Hoya n° 4&5
+4
AnaR
Stefana
Carmen
Pakeha
8 participan?i
HOYA :: Hoya :: Jurnalist de ocazie
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Asclep Hoya n° 4&5
cand apare noul numar al revistei?
ela- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1805
Localizare : Galati
Puncte : 481
Data de inscriere : 14/02/2008
am in sfarsit tot materialul tocmai fac paginatia (iarasi mi-am nenorocit genuchiul, sunt din nou in concediu medical )ela a scris:cand apare noul numar al revistei?
dupa care pleaca la corectare, tehnica si de tipar, sper sa fie cel tarziu in 15 noiembre
insa cum a durat asa de mult, va iesi probabil un numar dublu, am deja peste 40 de pagini, fata de 20-24 normal
asteptam cu nerabdare....
ela- Pasionat de Hoya
-
e aproape gata, astept corectura de la ultimele 15 pagini
am pus deja coperta si sumarul pe site http://www.pakehas-hoya.com/AFAHO/cover-asclep-hoya-4&5.pdf
si un mic rezumat de 2 pagini cu 8 pagini din 51 (!) http://www.pakehas-hoya.com/AFAHO/apercu-asclep-hoya-4&5.pdf
abonatii vor primi revista prin e-mail duminica seara sau luni seara
faceti-va loc, fisierul are 7.5 Mo (numar dublu)
dupa care va incepe munca de traducere in romana
am pus deja coperta si sumarul pe site http://www.pakehas-hoya.com/AFAHO/cover-asclep-hoya-4&5.pdf
si un mic rezumat de 2 pagini cu 8 pagini din 51 (!) http://www.pakehas-hoya.com/AFAHO/apercu-asclep-hoya-4&5.pdf
abonatii vor primi revista prin e-mail duminica seara sau luni seara
faceti-va loc, fisierul are 7.5 Mo (numar dublu)
dupa care va incepe munca de traducere in romana
mi-ai inseninat ziua Pakeha cu revista ...
un mail pe care abia asteptam sa-l deschid...
Am reusit doar sa o rasfoiesc, pare extraordinara...
Felicitari castigatorilor de la concursul foto...e extraordinar ca sunt de-ai nostri...
si multumim de comentarii si sfaturi la poze...ehei cate mai avem de invatat
un mail pe care abia asteptam sa-l deschid...
Am reusit doar sa o rasfoiesc, pare extraordinara...
Felicitari castigatorilor de la concursul foto...e extraordinar ca sunt de-ai nostri...
si multumim de comentarii si sfaturi la poze...ehei cate mai avem de invatat
ma ofer la traducere in limba romana la un articol pe care vreau sa-l invat si anume cel de la pg 14 - 21 : Comprendre les Hoyas - Structure des Hoyas - morphologie d`une plante de Hoya...
aveti aici un mic rezumat :
de data asta revista a fost trimisa exclusiv la abonati
daca cineva n-a primit-o sa-mi scrie http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Contact&op=ShowForm
(Vicky, adresa pe care o am nu functioneaza)
cine mai vrea sa se aboneze, e 3 Euro pentru 2 reviste format .pdf (dublu 4&5 + 6), puteti sa-mi scrieti la aceeasi adresa, plata in PayPal (eventual grupat)
in legatura cu traducerea, orice propunere e binevenita
am notat pentru Carmen 1 articol mare (Morfologie),
raman 2 mari (Kloppenburg, Borneo), 4 medii (serpens, pubicalyx, Chouke&Mathilde, sfaturi foto) si 3 mici (editorial, reportaj Hoya, portrete membri)
pregatesc textul in word de trimis benevolilor
sa nu uitam sa facem o errata cu numele traducatorilor numarului precedent
de data asta revista a fost trimisa exclusiv la abonati
daca cineva n-a primit-o sa-mi scrie http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=Contact&op=ShowForm
(Vicky, adresa pe care o am nu functioneaza)
cine mai vrea sa se aboneze, e 3 Euro pentru 2 reviste format .pdf (dublu 4&5 + 6), puteti sa-mi scrieti la aceeasi adresa, plata in PayPal (eventual grupat)
in legatura cu traducerea, orice propunere e binevenita
am notat pentru Carmen 1 articol mare (Morfologie),
raman 2 mari (Kloppenburg, Borneo), 4 medii (serpens, pubicalyx, Chouke&Mathilde, sfaturi foto) si 3 mici (editorial, reportaj Hoya, portrete membri)
pregatesc textul in word de trimis benevolilor
sa nu uitam sa facem o errata cu numele traducatorilor numarului precedent
nu am trimis revista "in extenso" decat la abonati :Carmen a scris:A primit toata lumea revista ?
in ordine : Tina, Carmen, Bia, Ela, Anca, Gabriela, Ana, Luiza, C......a, Vicky, Vivien
doar de la Vicky mi-a venit raspuns negativ
sper sa nu fi uitat pe cineva
Ce era scris gresit de nu am putut-o primi?
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
hm...nu stiu da-mi adresa ta si ti-o trimit eu....Pakeha e in spital pana sambata, caci s-a operat...
Ii doresc insanatosire grabnica! Adresa o trimit pe PM!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
nu sunt inca deloc in stare buna dar incerc sa fac ce pot
am trimis deja 2 articole mijlocii lui Stefana : H serpens & H HSI037, si unul mare lui Carmen : Structura Hoya
mai raman deci destule de tradus
Vicky din cate tin minte nu sta rau cu franceza, i-as propune Chouke&Mathilde
personal am sa fac Editorialul si Borneo
sa vedem daca Luiza nu ar face Kloppenburg
ar ramane Sfaturi Foto / Portrete membri / Reportaj Joce
voluntari ? Miha ? Dodo ? Ela ? Geta ? Johana ? Vivien ? Anca ? Myosotis ? Diana ? Vernil ? Daniel ? altii/altele ?
sa stiti ca nu e foarte complicat, chiar si daca nu avecti decat notiuni vagi de franceza : se pune textul in Google Translate si cu un pic de logica se corecteaza erorile brutale
si daca nu e perfect, echipa editoriala si corectorii o sa-l mai aranjeze
hai sa punem mana cu totii, asta e spiritul asociativ
am trimis deja 2 articole mijlocii lui Stefana : H serpens & H HSI037, si unul mare lui Carmen : Structura Hoya
mai raman deci destule de tradus
Vicky din cate tin minte nu sta rau cu franceza, i-as propune Chouke&Mathilde
personal am sa fac Editorialul si Borneo
sa vedem daca Luiza nu ar face Kloppenburg
ar ramane Sfaturi Foto / Portrete membri / Reportaj Joce
voluntari ? Miha ? Dodo ? Ela ? Geta ? Johana ? Vivien ? Anca ? Myosotis ? Diana ? Vernil ? Daniel ? altii/altele ?
sa stiti ca nu e foarte complicat, chiar si daca nu avecti decat notiuni vagi de franceza : se pune textul in Google Translate si cu un pic de logica se corecteaza erorile brutale
si daca nu e perfect, echipa editoriala si corectorii o sa-l mai aranjeze
hai sa punem mana cu totii, asta e spiritul asociativ
Alex,eu sunt de acord, nu ma pricep prea mult dar am sa ma straduiesc sa traduc cat mai corect posibil
Singura problema este ca intru mai rar pe internet,mai ales in week-end, pt. ca il impart cu alti 2 utilizatori ....deci sa nu intri la idei daca nu am sa iti raspund prompt la vreun mesaj
Singura problema este ca intru mai rar pe internet,mai ales in week-end, pt. ca il impart cu alti 2 utilizatori ....deci sa nu intri la idei daca nu am sa iti raspund prompt la vreun mesaj
ela- Pasionat de Hoya
-
ela a scris:Alex,eu sunt de acord, nu ma pricep prea mult dar am sa ma straduiesc sa traduc cat mai corect posibil
perfect !getama a scris:Si eu doresc sa particip daca pot sa ajut.
cum sunteti in acelasi loc geografic, poate puteti colabora
trimit pe e-mailul lui Geta cele 3 : Sfaturi Foto / Portrete membri / Reportaj Joce
si vi le impartiti cum vreti, nu e mult, in total cel mult 3 pagini de text
va stau la dispozitie cu orice intrebare
si va multumesc anticipat
Alex,nu este o modalitate prin care sa comunicam mai usor?Id de mess nu ai?Si vroiam sa te intreb ce inseamna expresia asta celle qui m'a fait craquer,cea care m-a facut sa clachez sau cum?pe google traducere imi zice care m-a facut crack.
care m-a impresionatgetama a scris:Alex,nu este o modalitate prin care sa comunicam mai usor?Id de mess nu ai?Si vroiam sa te intreb ce inseamna expresia asta celle qui m'a fait craquer,cea care m-a facut sa clachez sau cum?pe google traducere imi zice care m-a facut crack.
care m-a emotionat
care m-a facut praf
depinde de context ...
cel mai usor e pe e-mail sau aici, intrebari grupate
daca nu, poti sa lasi in rosu si le completez eu, si Stefana a lasat vreo 2-3
ok...seara e momentul propice sa ma apuc de franceza asa ca sper sa fac si eu o isprava buna
perfect, cele 3 pagini trimise sunt deja integrate in revistagetama a scris:am trimis e-mail cu o alta parte e ok?
astept restul
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Asclep Hoya nr 6
» Asclep-Hoya 9&10
» Asclep Hoya 7-8
» Asclep-Hoya (English)
» Asclep Hoya 1 & 2 traducere in romana
» Asclep-Hoya 9&10
» Asclep Hoya 7-8
» Asclep-Hoya (English)
» Asclep Hoya 1 & 2 traducere in romana