Hoya la Cluj iunie 2012 ???
+6
Aurelia
IULIANA
vickylucia
poxicuta
andreea
Pakeha
10 participan?i
Pagina 6 din 9
Pagina 6 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hoya la Cluj iunie 2012 ???
Au ajuns in Chisinau butasii! Multumim mult pentru tot!!!
andreea- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 719
Puncte : 723
Data de inscriere : 05/09/2011
) bine ca coletul meu a facut 3 saptamani...eu de ce nu stiam de varianta asta de transport ?
La ora 6 plantеle au fost în Chișinăupoxicuta a scris: au ajuns mai repede decat in Bucuresti!
Alex ,MERSI MULT pentru fericitele momente de așteptare a plantelor și marea plăcere de a le primi
Aurelia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1242
Varsta : 56
Puncte : 1360
Data de inscriere : 02/12/2011
Felicitări Succes înrădăcinarepoxicuta a scris:au venit si la Bucuresti!
-
Alex daca vrei sa postezi pozele coletelor, sa mi le trimiti mie pe email
-
pai trebuie sa-l predai personal soferului de autobuz la o autogara in afara ClujuluiCarmen a scris:) bine ca coletul meu a facut 3 saptamani...eu de ce nu stiam de varianta asta de transport ?
de facut, am facut pozele ... dar coletele ajung asa de repede ca nu stiu daca e cu adevarat pertinentpoxicuta a scris:Alex daca vrei sa postezi pozele coletelor, sa mi le trimiti mie pe email
daca cineva le vrea neaparat ?!
recunosc ca nu am timp nici sa suflu
e o greseala din partea mea, am transcris gresit (m-am focalizat pe "red", cand de fapt ce conta era "very long leaves" ...)
pacat ca nu ai reactionat la total, care era cu 2 euro mai mic decat necesar, sigur am fi gasit greseala
acum e tarziu sa ti-l mai trimit, o sa-l punem pe lista din toamna, daca accepti
e si un pic pacat, caci "very long leaves" nu a fost cerut de nimeni, pe cand pentru "Red", am refuzat o cerere ulterioara
pe acesta il aveai deja ?
Alex...nu au intrat nici azi banii de la mine?
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Alex, la mine a ajuns multiflora crytoceras in loc de multiflora spottedleaf
Multumesc pentru bonus
Multumesc pentru bonus
IULIANA- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 102
Varsta : 79
Localizare : Bucuresti
Puncte : 104
Data de inscriere : 06/01/2011
Îmi place foarte mult frunzele de H.scortechinii așa că am decis să colecteze toate tipurile. Ultima comandă (în martie) am luat H.scortechinii Red flower Sabah . Așa că îl am!Sunt nu a venit H.scortechinii (very long red (in sun) leaves) acest comandăPakeha a scris: ....e si un pic pacat, caci "very long leaves" nu a fost cerut de nimeni, pe cand pentru "Red", am refuzat o cerere ulterioara
pe acesta il aveai deja ?
-
se pare ca am gresit peste tot cu multiflora (si la Tina a ajuns una gresita)IULIANA a scris:Alex, la mine a ajuns multiflora crytoceras in loc de multiflora spottedleaf
Multumesc pentru bonus
greseala imi apartine, caci confirmarea pagina 6 era corecta
iti inteleg deceptia si sunt dezolat de situatieAurelia a scris:Îmi place foarte mult frunzele de H.scortechinii așa că am decis să colecteze toate tipurile. Ultima comandă (în martie) am luat H.scortechinii Red flower Sabah . Așa că îl am!Sunt nu a venit H.scortechinii (very long red (in sun) leaves) acest comandă
am verificat confirmarea pagina 6 si intr-adevar doar scortechinii R putea provoca confuzie
ce iti pot propune e sa iti pun la inradacinat acum scortechinii cerut si sa ti-l trimit gata inradacinat data viitoare
de acord ?
Se pare ca timpul intre intoarcerea din Asia si lansarea listei si a comenzilor a fost prea scurt ...
Greselile erau oarecum inerente situatiei
-
sp. 'Khao Laem' change de nom ...
Hoya mirabilis
apodagis.com
http://www.biology.sc.chula.ac.th/TNH/TNH_April_12_no_2/3%20Manit-OK-21-28.pdf
Hoya mirabilis
apodagis.com
http://www.biology.sc.chula.ac.th/TNH/TNH_April_12_no_2/3%20Manit-OK-21-28.pdf
Am primit si eu coletul azi, au ajuns cu bine butasii, multumesc... Sper ca au intrat si banii intre timp...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
totul e okmiha a scris:Am primit si eu coletul azi, au ajuns cu bine butasii, multumesc... Sper ca au intrat si banii intre timp...
Am primit si eu coletul! Plantele sunt bine, doar ciliata este usor ingalbenita, iar pauciflora cred ca trebuie s-o intorc invers, pentru ca bucatica de tulpina care trebuia pusa la prins este uscata. In rest totul este bine, doar ca stiam ca mi-ai promis ceva anul trecut si credeam ca va fi macar o surpriza, dar..........
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Vicky Vickyvickylucia a scris:...In rest totul este bine, doar ca stiam ca mi-ai promis ceva anul trecut si credeam ca va fi macar o surpriza, dar..........
cum spuneam anii trecuti, sunt lucruri pe care le pot face si altele pe care nu le pot
nu e deloc complicat sa pun 1-2 butasi suplimentari intr-un colet
Insa nu am timp, nu pot, nu reusesc sa administrez Mesageria pe nici unul din cele 8 forumuri pe care le frecventez, si am spus-o si repetat-o
daca mi se scrie pe Mesagerie, riscul e de 90% sa nu tin cont
in schimb toata lumea poate sa dea marturie, pe e-mail raspund 100% in cel mult 4-5 zile, in functie de cat sunt de prins (cateodata raspund chiar in aceeasi zi ...)
Apoi, au fost cazuri nenumarate cand am ramas cu datorii de pe o data pe alta
persoana in cauza imi spune despre ce era vorba, eventual daca nu-mi aduc aminte imi pune un link cu conversatia in care am promis si e ok
insa daca imi spui ceva vag ca asa, ca pe dincolo, ca ai fi sperat ca, ca ai inteles ca ... pur si simplu nu reusesc sa stiu exact ce vrei , si rezultatul final e esec, iritare, oboseala, etc ...
nu o spun deloc cu rautate, e o constatare aproape disperata
Foarte sincer, de catva timp incoace imi vine tot mai des sa renunt la comercializare
Mai ales ca fac ceea ce in franceza s-ar numi "Service Public" - adica butasi intre 1 si 3 euro - care permit si somerilor, si copiilor/studentilor, si persoanelor in varsta din azile sa se bucure de o mica plantuta
Insa pur si simplu nu mai reusesc sa fac fata : primesc in medie 1-2 mesaje noi pe zi, gen : "ma bucur ca in sfarsit gasesc pe cineva care sa vanda hoya, ce ma sfatuiti ... "
Ma bucur foarte mult ca o pot face, dar nu stiu daca va mai dura ...
Sau comenzi, cum a venit una recent de la un nou forum : 150 de butasi / 600 euro
Poate pana la toamna imi va mai trece oboseala, daca nu ... voi restrange activitatea la maximum
am pus butasul la inradacinat, multumesc sa-mi aduci aminte la sfarsitul lui august, vom veni la Cluj cu Sylvie in a doua saptamana din septembrieAurelia a scris:OK Mersi multPakeha a scris:ce iti pot propune e sa iti pun la inradacinat acum scortechinii cerut si sa ti-l trimit gata inradacinat data viitoare de acord ?
O ora si jumatate mai tarziu, decizia e luata :
De saptamana viitoare incep tratative cu Gradina botanica din Rouen pentru o donatie cvasi-integrala a colectiei de hoya !
As fi facut-o la Cluj, dar am vazut ca nu au prea reusit cele vreo70-80 de specii pe care le-am donat acolo
Sigur va dura vreun an pana vom gasi modalitatile concrete, o sa le pot vedea in acelasi oras si o sa-mi pastrez vreo 50 de specii mai speciale
Voi deschide un subiect ca sa va tin la curent
De saptamana viitoare incep tratative cu Gradina botanica din Rouen pentru o donatie cvasi-integrala a colectiei de hoya !
As fi facut-o la Cluj, dar am vazut ca nu au prea reusit cele vreo70-80 de specii pe care le-am donat acolo
Sigur va dura vreun an pana vom gasi modalitatile concrete, o sa le pot vedea in acelasi oras si o sa-mi pastrez vreo 50 de specii mai speciale
Voi deschide un subiect ca sa va tin la curent
adica renunti la ele fara nici un ban, toata munca ta care iti finanteaza expeditiile?
OKPakeha a scris: multumesc sa-mi aduci aminte la sfarsitul lui august, vom veni la Cluj cu Sylvie in a doua saptamana din septembrie
-
Alex, eu am intrebare pentru tine
Noi Putem rezerva în avans butași?
Ultima editare efectuata de catre Aurelia in Sam Iun 02, 2012 10:16 pm, editata de 1 ori
-
daca ar fi sa evaluez colectia, ar fi intre 50.000 si 75.000 de euro (fara sera)poxicuta a scris:adica renunti la ele fara nici un ban, toata munca ta care iti finanteaza expeditiile?
crezi ca ar da cineva chiar si numai 10-20.000 euro ?
mi-as pastra totusi noutatile si cele care imi plac in mod deosebit
si as putea continua doar cu studiul hoya, fara sa irosesc atata timp de udat si ingrijit
pentru calatorii voi pune bani deoparte anul asta (care e exceptional) si voi mai vinde doar raritati (de exemplu sp. Deep Bell, sau sp Sunken Corona, vor fi cu siguranta peste 100 euro un butas )
si sa speram ca apar si alti vanzatori, nu ?
nu se pot rezerva butasi decat pentru schimb, nu si pentru cumparatAurelia a scris:Alex, eu am intrebare pentru tine
oricum, daca se materializeaza donatia (va fi complicat, caci e nevoie sa-si elibereze spatiu, e nevoie sa formez pe cineva ca sa le ingrijeasca, probabil trebuie facut treptat in decurs de vreo 12 luni incepand cu cele mai rezistente, etc... ), vor mai fi doua comenzi, une in septembrie si una in martie
Alex, totul am inteles. Eu desigur o sa astept comanda in septembrie! Dar daca iarasi nu va fi H. fusca, eu voi plange tare-tare ! Nu e necesar sa mi-o inradacinezi, eu singura voi face totul! Principalul sa am butasul.Pakeha a scris:nu se pot rezerva butasi decat pentru schimb, nu si pentru cumparat
-
Pagina 6 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Hoya la Cluj iunie 2013
» Hoya la Cluj martie 2012
» Hoya la Cluj septembrie 2012
» Eventuala comanda la Cluj iunie 2013