Comanda Hoya Cluj august 2009
+9
tinaM
myosotis
vivien
getama
Sash
vickylucia
miha
Daniel74
Pakeha
13 participan?i
Pagina 5 din 10
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Comanda Hoya Cluj august 2009
Vicky, trebuie sa mai depui 72,50lei.
Hoya compacta regalis - am pierdut o planta destul de mare, tot din cauza lanosilor. Dupa ce mi-am incercat rabdarea curatand-o cu betisorul de urechi, in mai multe randuri. Era din cele cumparate anul trecut pe e-bay.
Hoya compacta regalis - am pierdut o planta destul de mare, tot din cauza lanosilor. Dupa ce mi-am incercat rabdarea curatand-o cu betisorul de urechi, in mai multe randuri. Era din cele cumparate anul trecut pe e-bay.
Paheka in gramada din fata scaunului chir in mijloc , e o frunza mai maricica maronie, ala ce soi e? sau e una putin calita la sera?
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Varsta : 48
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
[quote="myosotis"]Vicky, trebuie sa mai depui 72,50lei.
Ok, ii depun azi!
Pt ca nu am reusit sa prind oferta cu lastarii de epiphillium ( desi mi-am exprimat dorinta si la topicul cu lastari de epiphillium), as dori,va rog, daca se poate, cine are planta respectiva sau doi lastari sa-mi trimita si mie!
Ok, ii depun azi!
Pt ca nu am reusit sa prind oferta cu lastarii de epiphillium ( desi mi-am exprimat dorinta si la topicul cu lastari de epiphillium), as dori,va rog, daca se poate, cine are planta respectiva sau doi lastari sa-mi trimita si mie!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Hoya flavida are frunzele rosietice la soarevivien a scris:Paheka in gramada din fata scaunului chir in mijloc , e o frunza mai maricica maronie, ala ce soi e? sau e una putin calita la sera?
http://www.zimagez.com/zimage/img0910a.php
cum spuneam, plantele cu butasi aproape nu au fost afectate si nici un butas nu are frunze "rumenite"
cele afectate arata asa :
intr-adevar, la o planta adulta e aproape imposibilmyosotis a scris:Hoya compacta regalis - am pierdut o planta destul de mare, tot din cauza lanosilor. Dupa ce mi-am incercat rabdarea curatand-o cu betisorul de urechi, in mai multe randuri. Era din cele cumparate anul trecut pe e-bay.
in schimb la un butas, cu un pic de rabdare e posibil (metoda cu betigasul de curatat urechi cu un pic de spirt e ideala, chiar si la oua, care se vad cu ochiul liber), deci de aia am izolat cei 3 butasi
si butasul meu de H compacta simpla din Thailanda avea paduchi si acum e o planta adulta maricica fara nici un parazit
nu stiu despre ce vorbestivickylucia a scris:Pt ca nu am reusit sa prind oferta cu lastarii de epiphillium ( desi mi-am exprimat dorinta si la topicul cu lastari de epiphillium),
pe langa ca nu am tinere de minte (ca de aia m-am facut inginer, daca aveam, ma faceam medic ), nu consult decat o mica pate din topicurile forumului (probleme + foto), sau altceva daca mi se atrage atentia ...
sorry deci, nu am pus decat 4 lastari pentru cei ce au cerut in topic sau mesaj
daca poti sa atepti data viitoare, oferta gratuita ramane valabila
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Mier Aug 19, 2009 1:12 pm, editata de 1 ori
Pakeha a scris:Hoya flavida are frunzele rosietice la soarevivien a scris:Paheka in gramada din fata scaunului chir in mijloc , e o frunza mai maricica maronie, ala ce soi e? sau e una putin calita la sera?
http://www.zimagez.com/zimage/img0910a.php
cum spuneam, plantele cu butasi aproape nu au fost afectate si nici un butas nu are frunze "rumenite"
cele afectate arata asa :
cam asa arata si plantuta mea de polyneura....deci ce are, sa stiu ce sa-i fac ...
prea mult soare?
Ultima editare efectuata de catre Carmen in Mier Aug 19, 2009 11:20 am, editata de 1 ori
Pachetul meu cu butasi e deja in drum spre Sibiu. Maine ne intalnim si, bineinteles, am emotii. Cu ceva curaj, mi-am luat cateva specii mai pretentioase. Dar va tin eu la curent
Pakeha, ceva mentiuni speciale? (daca e cazul, ma ales ca inca nu am dat ochii cu butasii)
Pakeha, ceva mentiuni speciale? (daca e cazul, ma ales ca inca nu am dat ochii cu butasii)
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
as vrea cateva informatii despre praetorii si celelalte specii mai sensibile...
intr-adevar, nu cred ca ii place nici soarele nici zapuseala, ca si lobbii, multiflora si altele, cred ca prefera un pic mai racoare cu lumina buna dar fara soare directCarmen a scris:cam asa arata si plantuta mea de polyneura....deci ce are, sa stiu ce sa-i fac ... prea mult soare?
la mine era o planta superba, dar a fost langa multiflora care era sa moara la servci si in continuare in sera in plin soare la inaltime, cred ca au fost si 50° C de vro 2 -3 ori (nu a functionat sistemul de deschidere automata a ferestrelor de acoperis - tocmai amenint vanzatorul serei cu un proces )
noroc ca facusem inainte butasii pentru comanda (o sa vedeti au deja radacini bune )
praetorii la lumina fara prea mult soare direct (la inceput chiar deloc), caldura si multa multa apagetama a scris:as vrea cateva informatii despre praetorii si celelalte specii mai sensibile...
la modul general, daca e canicula la voi, dupa ce le desfaceti , puneti-le in prealabil vreo 2 ore in cada sau chiuveta in apa temperata (daca n-aveti prealabil e bun si un lighean )
faza cu prealabilul e super tare....n-am mai auzit demult bancul asta )
no acuma ce sa spun si eu, chiar se potrivea si pur si simplu n-am rezistatCarmen a scris: faza cu prealabilul e super tare....n-am mai auzit demult bancul asta )
apropo, pot sa te sun deseara ? relativ la revista, am reinceput sa lucrez
pe fix e gratuit pentru mineCarmen a scris:da, linistit...vrei si un fix sau ti-e ok pe mobil?
hello
coletele au plecat din Cluj azi inainte de pranz
si noroc ca am o mama descurcareata , pe un colet am uitat sa scriu orasul, si prin deductie logica din numele strazii (persoana se va recunoaste ) a intrebat la ghiseu sa-i confirme cu codul localitatea, care era cea buna si coletul a putut pleca impreuna cu celelalte
costul postal a fost conform calculelor, insa Ela are la mine un credit de 1 E (sau consideram H parviflora ?) pentru ca am facut un singur colet pentru 2 persoane
coletele au plecat din Cluj azi inainte de pranz
si noroc ca am o mama descurcareata , pe un colet am uitat sa scriu orasul, si prin deductie logica din numele strazii (persoana se va recunoaste ) a intrebat la ghiseu sa-i confirme cu codul localitatea, care era cea buna si coletul a putut pleca impreuna cu celelalte
costul postal a fost conform calculelor, insa Ela are la mine un credit de 1 E (sau consideram H parviflora ?) pentru ca am facut un singur colet pentru 2 persoane
Mii de multumiri si tie si mamei tale!!!!
Eu stau "la prindere" desi cred ca pachetul va ajunge undeva la inceputul saptamanii viitoare...
Eu stau "la prindere" desi cred ca pachetul va ajunge undeva la inceputul saptamanii viitoare...
Sash- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 77
Puncte : 83
Data de inscriere : 07/07/2009
pai daca nu e prea "obosit" de pe drum il taiati in 2 (daca ati stii din ce butas de mizerie s-a facut planta mea ...), daca nu, raman dator lui Ela cu 1 Egetama a scris:Alex , as fii vrut eu H parviflora ...acum tu decizi cine sa il ia
oricum cred ca mai va fi o comanda in octombrie (asa o simt eu ) si am o planta foarte mare, o data adulta creste ca o buruiana si infloreste de zbarnaie
o sa mai zboare cineva de la tine su cu posta normala? ce simti? ramine intrebarea mea daca pina in octombrie o sa ai preatorii prinsa si erytostema
Ultima editare efectuata de catre vivien in Joi Aug 20, 2009 8:37 am, editata de 1 ori
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Varsta : 48
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
Scuze, ieri nu am avut timp ca sa merg la banca; voi depune azi banii, dupa amiaza ,pt ca acum dimineata astept coletul!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
pai relativ la praetorii ti-am raspuns, acum am vreo 7-8, in octombrie nu stiu daca vor mai ramane, caci in septembrie va fi o comanda de pe forumul francez de orhideevivien a scris:o sa mai zboare cineva de la tine su cu posta normala? ce simti? ramine intrebarea mea daca pina in octombrie o sa ai preatorii prinsa si erytostema
erytrostemma nu cred, am 2, dar niciuna n-a inflorit inca, poate la primavara ?
si eu as dori o lasiantha inradacinata,o erytrostemma (daca o sa ai),cinnamomifolia si kloppenburgii(apropo de asta sa ne pui poze cand o sa infloreasca ca sa-mi faci in ciuda).
Pagina 5 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Hoya la Cluj august 2009
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Hoya la Cluj sept. 2009
» Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009
» Lista finala comanda august
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Hoya la Cluj sept. 2009
» Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009
» Lista finala comanda august
Pagina 5 din 10