Comanda Hoya Cluj august 2009
+9
tinaM
myosotis
vivien
getama
Sash
vickylucia
miha
Daniel74
Pakeha
13 participan?i
Pagina 8 din 10
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Comanda Hoya Cluj august 2009
ai zis ca pe colet scrie numele destinatarului si orasul timisoara dar restul din adresa e scris?ca sincer sint disperata, au cautat in mandatele de joi pina azi si nimic
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Varsta : 48
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
mi a ajuns mandatul PAHEKA, adresa e scrisa gresit, asa ca a ajuns la posta centrala, ai scris adresa exact asa cum nu trebuia, cu 1 cifra in plus, strada era scrisa gresit
-
-
-
Vivi, cred ca ar trebui sa o lasi in muschi sfagnum, cum ai primit-o si sa o bagi cu totul intr-o punga sau in minisera.
Imi pare rau ca am desfacut butasii din sfagnum. Daca ii mai lasam doua zile aveau toti radacini.
Imi pare rau ca am desfacut butasii din sfagnum. Daca ii mai lasam doua zile aveau toti radacini.
ok am pus o in sfagnum. mersi
-
plantei mele ii cazusera aproape toate frunzele in prima saptamana
dupa care a facut altele
cat timp are radacini si e mentinuta in conditii bune, ar trebui sa fie ok
dupa cat tin minte, pe colet am copiat exact adresa transmisavivien a scris:mi a ajuns mandatul PAHEKA, adresa e scrisa gresit, asa ca a ajuns la posta centrala, ai scris adresa exact asa cum nu trebuia, cu 1 cifra in plus, strada era scrisa gresit
nu cumva pe aviz era greseala ?
important e ca a ajuns
imi pare rau dar pozele nu sunt destul de clare ca sa pot sa-mi dau seama ce se intampla (scharful e facut la 1-2 m in spatele frunzelor), iar ultima poza nu se afiseazavickylucia a scris:Eu am probleme cu mindorensis- are frunzele patate cu maro - si cu afinis-are tulpina si frunzele ingalbenite( problemele au aparut de vineri, dar am avut vrusi pe calculator si nu am putut posta).
Mindorensis:Afinis:
daca cumva sunt parti de frunza care putrezesc, trebuie taiate urgent (eventual decupate cu o lama, daca sunt in mijlocul frunzei), daca tin bine minte H mindorensis avea radacinute, deci ar putea supravietui doar cu 1/4 de frunza sanatoasa
E affinis nu il vad, trebuie mentinut la umiditate si caldura
nici o problema, glumeamDaniel74 a scris:alex ptr incepatori poate fi ca si cum am vazut prima oara zidul chinezescPakeha a scris:pai nu o sa mai pun in colete frunze detasate separat !
toata lumea crede ca s-au rupt
nu stiam ca asa ai pus-o ,cred ca toti am crezut ca de vina e posta.ma gandisem initial la ce spusesei ca unii vor avea cite o frunza , dar ma gandisem ca e valabil doar ptr cei cu comenzi mai mari si nu ptr oricine.
mersi din nou tie si mamei tale ptr efortul depus
frunzele respective sunt o experienta pentru cei/cele care vor sa intelega mai bine Hoya
daca asta prinsa e meliflua ce sint alea 2 fara?
-
Pakeha a scris:imi pare rau dar pozele nu sunt destul de clare ca sa pot sa-mi dau seama ce se intampla (scharful e facut la 1-2 m in spatele frunzelor), iar ultima poza nu se afiseazavickylucia a scris:Eu am probleme cu mindorensis- are frunzele patate cu maro - si cu afinis-are tulpina si frunzele ingalbenite( problemele au aparut de vineri, dar am avut vrusi pe calculator si nu am putut posta).
Mindorensis:Afinis:
daca cumva sunt parti de frunza care putrezesc, trebuie taiate urgent (eventual decupate cu o lama, daca sunt in mijlocul frunzei), daca tin bine minte H mindorensis avea radacinute, deci ar putea supravietui doar cu 1/4 de frunza sanatoasa
E affinis nu il vad, trebuie mentinut la umiditate si caldura
Afinis, am pus-o in minisera intr-un loc mai racoros si se pare ca isi revine; mindorensis-ul insa a pierdut o frunza , iar pe cealalta am decupat-o, dar si partea ramasa e ingalbenita, asa ca nu cred ca o pot salva
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
pe mandat era sigur scris gresit, am facut si poza la mandat....bine ca au ajuns cu bine...vreau sa te intreb daca nu ai astea
cv IRIS MARIE
Hoya guppyi
Hoya cv.Monette
H. sp. tanna island iml 167
cv IRIS MARIE
Hoya guppyi
Hoya cv.Monette
H. sp. tanna island iml 167
-
Azi dimineata s-a desprins si ultima frunza de pe butasul de subcalva, dupa ce ieri cazuse prima. Cred ca el a abandonat lupta inaintea mea, avand in vedere ca si ce se mai vede din butasul infasurat in muschi are o culoare spre galben. Dupa-amiaza am sa tai din el sa vad daca mai are ceva seva in tija...
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
mie mi au cazut bobocii la una si o frunza de la imperialis,, cred ca se pregateste a 2 ca e galbena
-
-
traducerea ?
ti-am trimis cumva un butas cu peduncul imbobocit si o floare a rezistat ?
in legatura cu culoarea, pare sa aiba variatie foarte mare intre roz inchis si aproape alb
penultimele flori au fost foarte deschise la culoare :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Compar&Item=2009j&id=2659&ImageName=20090996.JPG
pe cand cele precedente fusesera foarte inchise la culoare :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Compar&Item=2009i&id=2546&ImageName=20090895.JPG
din pacate diagnosticul pe care il pusesem se confirmatinaM a scris:Azi dimineata s-a desprins si ultima frunza de pe butasul de subcalva, dupa ce ieri cazuse prima. Cred ca el a abandonat lupta inaintea mea, avand in vedere ca si ce se mai vede din butasul infasurat in muschi are o culoare spre galben. Dupa-amiaza am sa tai din el sa vad daca mai are ceva seva in tija...
ai la mine un butas de H subcalva la proxima ocazie
la mine praetorii se mai tine o frunza de ea,nu imi pierd inca curajul
da a avut peduncul si a mai ramas una ,ce sa i fac sa se mai inchida culoearea? depinde de conditiile de mediu soiare etc sau de ce ingrasamint ii pui? te rog spune mi ce sint frunzela alea 2 fara radacina?
-
Eu sunt foarte multumita de evolutia butasilor achizitionati de mine. Affinis-ul mi-a dezvoltat un lastar nou si are deja si 2 frunzulite iar buotti este la inradacinat inca dar ii merge bine, zic eu.
La mindorensis i s-a uscat si restul de frunza decupat; nu cred ca se va mai reface! In rest ceilalti sunt bine, deocamdata.
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Pagina 8 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Hoya la Cluj august 2009
» Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
» Hoya la Cluj sept. 2009
» Lista Hoya disponibile Cluj mai 2009
» Lista finala comanda august