Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
+12
tinaM
Johana
vickylucia
ancag
Carmen
ela
dianatm
getama
miha
dodo
vivien
Pakeha
16 participan?i
Pagina 6 din 10
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
imi pare rau, sunt cateva care probabil nu vor fi niciodata pe lista de bonus (criterii personale, legate de viteza de crestere, disponibilitate, etc. ...)dodo a scris:Eu as vrea la bonus H. caudata Sumatra daca se poate.
in plus, nu mai este
idem Dodo, in schimb poate ca va fi pe lista bonus peste vreun an, daca se dezvolta corespunzatorvivien a scris:eu ramin la bonusul de Mt Tozer 13 euro, restul de 2 il pot tine pt o comanda viitoare?
vivien a scris: ramin la posta romina dar atentie la adresa.... o sa atrag atentia, mai scrie-mi odata duminica daca poti
- nu v-ati gandit cu vecinii sa cereti schimbarea numelui strazii ?
eu voi dori dupa cum ti-am scris in mail, transportul intern cu curier rapid Cargus sau Fan Curier, cu plata la destinatie... ( ai primit mailul, cu adresa, da ?)
Banii de comanda ti-i pot pune azi sau maine prin paypal...
Banii de comanda ti-i pot pune azi sau maine prin paypal...
getama a scris:glabra, affinis,magnifica,diversifolia,pimentaliana (daca ma incadrez)
total 6 butasi 30 E, fata de 23 E calculati, diferenta 7 Egetama a scris:mai vreau si DS70 cu frunze rosii, apropo de asta e vreo diferenta intre flori ? imperceptibila, insa frunzele acuma toamna sunt o nebunie, o sa pun o poza
ok 4 Emiha a scris:As mai vrea si eu un butas de crassicaulis/incrassata daca e disponibil...
okmiha a scris:Nici eu nu stiu cum va fi cu bonusul...cat e si cum ne incadram...
Mi-ar placea leucorhoda si purpureofusca...
okmyosotis a scris:La bonus daca ma incadrez : chingughensis / imperialis Bangkok
Alex pentru mine te rog la bonus sa-mi pui urmatoarele:
pauciflora - 3 euro
nicholsoniae - 4 euro
diversifolia spp crassipes - 3 euro
Total 10 euro - 8 euro (bonus) = 2 euro diferenta de plata
Asa cum spunea Diana pentru noi poti sa faci un singur colet pe adresa pe care ti-am trimis-o pe mail. Plata o vom face tot impreuna prin paypal sau cum preferi tu!
Mersi
pauciflora - 3 euro
nicholsoniae - 4 euro
Asa cum spunea Diana pentru noi poti sa faci un singur colet pe adresa pe care ti-am trimis-o pe mail. Plata o vom face tot impreuna prin paypal sau cum preferi tu!
Mersi
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
deci se poate ca sa ramina bonusul pe data viitoare?
codul daca il ai pune exact strada si indica si daca nr casei e cu sot sau fara...cei de la posta stiu...
codul daca il ai pune exact strada si indica si daca nr casei e cu sot sau fara...cei de la posta stiu...
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
1)Exista o lista separata cu butasii pt bonusuri; daca da, unde?
2) Alex , nu mi-ai raspuns in legatura cu imperialis-ul ( promis de tine la inlocuiri, in locul la mindorensis) sau poate.........mi dai un mindorensis din acela superb cu floarea inchisa la culoare?
2) Alex , nu mi-ai raspuns in legatura cu imperialis-ul ( promis de tine la inlocuiri, in locul la mindorensis) sau poate.........mi dai un mindorensis din acela superb cu floarea inchisa la culoare?
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Vichi eu am citit de imperialisul tau mai sus undeva
-
va rog sa precizati felul trimiterii postale, ca sa fac totalurile (si eventual daca cineva doreste PayPal)
eventual grupati trimiterile (Johana + Diana ; Geta + Ela ; Stefana + Myo ?)
coletele vor pleca din Cluj luni dimineata
@Vicky : imperialisul ok inlocuire, siariae ok Mt Tozer ok[/quote]
eventual grupati trimiterile (Johana + Diana ; Geta + Ela ; Stefana + Myo ?)
coletele vor pleca din Cluj luni dimineata
@Vicky : imperialisul ok inlocuire, siariae ok Mt Tozer ok[/quote]
-
okJohana a scris:Alex pentru mine te rog la bonus sa-mi pui urmatoarele:
pauciflora - 3 euro
nicholsoniae - 4 euro
n-am inteles nici una nici cealaltavivien a scris:deci se poate ca sa ramina bonusul pe data viitoare?
cei 2 euro, diferentade la 13 la 15 pot sa ramina pt o comanda viitoare? acum nu am ce sa imi aleg.....
cind se trimite un colet odata cu adresa se trimite si un cod postal , reprezinta strada si nr par sau impar al nr casei... al meu de ex e impar 31 deci terminatia codului o sa fie alta decit pt aceiasi strada dar la nr 30
cind se trimite un colet odata cu adresa se trimite si un cod postal , reprezinta strada si nr par sau impar al nr casei... al meu de ex e impar 31 deci terminatia codului o sa fie alta decit pt aceiasi strada dar la nr 30
-
cred ca doar bonusul lui Vivien mai trebuie clarificat, restul e ok ?vivien a scris:cei 2 euro, diferentade la 13 la 15 pot sa ramina pt o comanda viitoare? acum nu am ce sa imi aleg.....
deci aici era neintelegerea, scrisesem idem Dodo, adica Mt Tozer nu e pe lista de bonus
deci sau alegi altceva, sau pastrezi 15 E de bonus pentru la anul (ceea ce e riscant, daca avionul spre Borneo se prabuseste ? )
cind se trimite un colet odata cu adresa se trimite si un cod postal , reprezinta strada si nr par sau impar al nr casei... al meu de ex e impar 31 deci terminatia codului o sa fie alta decit pt aceiasi strada dar la nr 30 ok
ba nu , au ramas cei 7 E ai lui Geta ...
si bonusul lui Vicky si al lui Dodo
mai vedem deseara
MInodorensis ,vitelinoides meredihii, vitelina fuscomarginata ,kerii yelow spalh, walichii campalunata ,, stiu ca nu mai este pe lista de bonus, nimic nimic din astea nici una ratacita?coronaria am gasit pe lista dar nu am gasit poza cu ea
-
Cer scuze ca nu am observat lista si postarea lui Alex, despre inlocuire9 am venit obosita de la servici si am deschis ingraba calculatorul pt ca trebuia sa plec in alta parte)
Am vazut acum lista ,dar vad ca deja o parte s-au dat, asa ca o sa cer din lista generala:
-golamcoana-6e
-greenii-8e
-incurvula-4e
-padagensis-4e
-salveenica-3e
-samoensis-5e
-sp Giant-8e
Total=32e( 1 euro poti sa-l adaugi la lista finala)
Am vazut acum lista ,dar vad ca deja o parte s-au dat, asa ca o sa cer din lista generala:
-golamcoana-6e
-greenii-8e
-incurvula-4e
-padagensis-4e
-salveenica-3e
-samoensis-5e
-sp Giant-8e
Total=32e( 1 euro poti sa-l adaugi la lista finala)
-
vivien a scris:MInodorensis nu ,vitelinoides meredihiinu , vitelina fuscomarginata verific deseara ,kerii yelow spalhnu , walichii campalunata nu ,, stiu ca nu mai este pe lista de bonus, nimic nimic din astea nici una ratacita?coronaria am gasit pe lista dar nu am gasit poza cu ea http://www.orchidees.fr/forums/index.php?showtopic=59061
ok 3 Egetama a scris:Alex,DS70 e pt comanda nu pt bonus
vickylucia a scris:Am vazut acum lista ,dar vad ca deja o parte s-au dat, asa ca o sa cer din lista generala:
-golamcoana-6e nu
-greenii-8e nu
-incurvula-4e ok
-padagensis-4e ok nu mai stiu care o am cu radacini, sau padangensis, sau uncinata
-salveenica-3e ok
-samoensis-5e ok 6 E cu radacini
-sp Giant-8e ok 10 E, o am doar cu radacini
Total=32e24 E
rectificare, s-ar ajunge la 28 E si ar mai fi da adaugat 3 E
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Lun Sept 21, 2009 9:05 pm, editata de 2 ori
daca ai avea vitelina fuscomarginata ar fi exact 15, care din sussuela ai zis ca e galbena si care e roza?
-
Pe mine m-ati pierdut pe drum. Daca e o lista cu cele pentru bonus eu n-am vazut-o.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Dorina...e la pag. 7, in josul paginii...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
vivien a scris:daca ai avea vitelina fuscomarginata ar fi exact 15, care din sussuela ai zis ca e galbena si care e roza?
sussuela lutea e cea galbena si sussuela lockerby e cea roza
Lutea galbena, Lockerby Scrub roz (am impresia ca a doua e cu radacini)vivien a scris:daca ai avea vitelina fuscomarginata ar fi exact 15, care din sussuela ai zis ca e galbena si care e roza?
si coronaria e cu radacini
ok 5 bonus si mai adaugi 4 E ? (DS70 3 E , 7-3=4E)getama a scris:pai raman 5 ca bonus,e ok?
deci affinis era 6e
magnifica 7e
glabra 5e
pimentaliana 5e
diversifolia 3e
Total 26e
magnifica 7e
glabra 5e
pimentaliana 5e
diversifolia 3e
Total 26e
-golamcoana-6e nu
-greenii-8e nu
-incurvula-4e ok
-padagensis-4e ok nu mai stiu care o am cu radacini, sau padangensis, sau uncinata
-salveenica-3e ok
Total=32e24 E[/quote]
raman 7 E
rectificare, s-ar ajunge la 28 E si ar mai fi da adaugat 3 E [/quote]
Greseala: Total= 27e ; m
Daca se poate, in loc de padagensis si cat a mai ramas, sa fie susuela lockerby(diferenta o adaugi pe lista)!
-greenii-8e nu
-incurvula-4e ok
-salveenica-3e ok
Total=32e
rectificare, s-ar ajunge la 28 E si ar mai fi da adaugat 3 E [/quote]
Greseala: Total= 27e ; m
Daca se poate, in loc de padagensis si cat a mai ramas, sa fie susuela lockerby(diferenta o adaugi pe lista)!
Ultima editare efectuata de catre vickylucia in Lun Sept 21, 2009 10:35 pm, editata de 3 ori
-
daca chiar nu mai e vitelina, iau sussuela roza inradacinata si coronaria , si mai ramine cit rest bonus,1e?
-
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Comanda Hoya Cluj august 2009
» Hoya la Cluj septembrie 2012
» Hoya la Cluj septembrie 2015