Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
+12
tinaM
Johana
vickylucia
ancag
Carmen
ela
dianatm
getama
miha
dodo
vivien
Pakeha
16 participan?i
Pagina 7 din 10
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Comanda Hoya Cluj septembrie 2009
Eu as vrea buoti si camphorifolia ca bonus daca se poate.
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Pakeha, daca ai calculat bine totalul la mine (103,1) si nu cumva e mai mare, te rog sa mai adaugi la comanda un butas de H macgillivrayi Mt Tozer .
Coletul la Posta Romana.
Nu ma cuplez cu Stefana fiindca ne despart vreo 40km. Cred ca in sat la mine ajunge posta mai repede, decat in Bucuresti unde e foarte aglomerat.
Coletul la Posta Romana.
Nu ma cuplez cu Stefana fiindca ne despart vreo 40km. Cred ca in sat la mine ajunge posta mai repede, decat in Bucuresti unde e foarte aglomerat.
hai ca si eu m-am zapacit dejagetama a scris:deci affinis era 6e
magnifica 7e
glabra 5e
pimentaliana 5e
diversifolia 3e
Total 26e
glabra e cu radacini 6 E, affinis deasemenea 8 E, total 29 E, sa zicem ca e ok, ca altfel nu mai terminam
okdodo a scris:Eu as vrea buoti si camphorifolia ca bonus daca se poate.
okmyosotis a scris:Pakeha, daca ai calculat bine totalul la mine (103,1) si nu cumva e mai mare, te rog sa mai adaugi la comanda un butas de H macgillivrayi Mt Tozer
Ultima editare efectuata de catre Pakeha in Lun Sept 21, 2009 10:48 pm, editata de 2 ori
[quote="Pakeha"]
glabra e cu radacini 6 E, affinis deasemenea 8 E, total 29 E, sa zicem ca e ok, ca altfel nu mai terminam
multumesc mult
hai ca si eu m-am zapacit dejagetama a scris:deci affinis era 6e
magnifica 7e
glabra 5e
pimentaliana 5e
diversifolia 3e
Total 26e
multumesc mult
As mai putea adauga la mine un butas de H. sheperdii?
(Fratele meu va ridica coletul si tot el va face si plata.)
tinaM- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 659
Localizare : Sibiu
Puncte : 461
Data de inscriere : 03/06/2008
[quote="getama"]
ni s-au incrucisat mesajele , cred ca iar gresisem (n-am dormit decat 3 ore azi noapte) 29-23=6 E ? crezusem ca bonusul era de 26 E, dar era de 23 E ?Pakeha a scris:hai ca si eu m-am zapacit dejagetama a scris:deci affinis era 6e
magnifica 7e
glabra 5e
pimentaliana 5e
diversifolia 3e
Total 26e
multumesc mult
@Johana
ok vitellina-fuscomarginata de pe lista
am o coronaria mai mica tot cu radacini, 5E, total 16 E, ar fi ok
am facut 3 butasi de vitellina-fuscomarginata, unul pentru Johana, iar 2 ar fi doar pentru cineva cu experienta (au doar 3 respectiv 6 mm de tija insa frunze foarte mari), cred ca e mai bine sa le cresc eu si sa fie disponibile la primavara (mai ales ca am facut si butas de vreo 2 m de tija fara frunze)
ok vitellina-fuscomarginata de pe lista
sussuela Lockerby 9 + 2 = 11E, coronaria Giant 8+1=9E, total 20 E, bonusul era de 15 E, diferenta 5 Evivien a scris:daca chiar nu mai e vitelina, iau sussuela roza inradacinata si coronaria , si mai ramine cit rest bonus,1e?
am o coronaria mai mica tot cu radacini, 5E, total 16 E, ar fi ok
am facut 3 butasi de vitellina-fuscomarginata, unul pentru Johana, iar 2 ar fi doar pentru cineva cu experienta (au doar 3 respectiv 6 mm de tija insa frunze foarte mari), cred ca e mai bine sa le cresc eu si sa fie disponibile la primavara (mai ales ca am facut si butas de vreo 2 m de tija fara frunze)
tinaM a scris:As mai putea adauga la mine un butas de H. sheperdii? ok 5E
adaug 3 E la totalvickylucia a scris: -incurvula-4e ok
-salveenica-3e ok
-samoensis-ok 6 E cu radacini
-sp Giant ok 10 E, cu radacini
-susuela lockerby cu radacini 11 E
Total = 34 E
si cu asta sper ca am incheiat
mindorensis Black renunt sa-l mai caut de oua (fuscomarginata a durat mai bine de 20 minute descalcitul)
deci mai ramane pana maine seara pentru eventuale adaugari (special portocalii pentru Haloween : loheri, waymaniae, benguetensis, picta si sigillatis - a must have ) si confirmarea definitiva
trimiterea banilor miercuri (pe contul romanesc) sau joi-vineri (PayPal)
sunt cam mort de oboseala ,
mi-e un pic frica sa nu incurc borcanele la punerea in colete - cer indulgenta daca se va intampla
As dori eu butasul de vitelina fuscomarginata( cel de 6mmm)!
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
Contul este in lei sau in valuta? Daca este in euro la ce curs calculam euro?
Ultima editare efectuata de catre dodo in Mar Sept 22, 2009 9:32 am, editata de 1 ori
dodo- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 897
Localizare : Brasov
Puncte : 439
Data de inscriere : 23/02/2008
Mersi mult Alex pentru vitellina-fuscomarginata!
Asteptam detalii pentru plata. Sa ne spui si cum preferi plata...in contul mamei sau prin pay pal!
Asteptam detalii pentru plata. Sa ne spui si cum preferi plata...in contul mamei sau prin pay pal!
Johana- Cronicar Hoya
-
Numarul mesajelor : 403
Varsta : 48
Localizare : Timisoara
Puncte : 172
Data de inscriere : 15/02/2008
pune Paheka atunci coronaria mica si Lokerby si ai terminat cu mine, scuze ca ma uitatsem la lutea la pret.. au inceput si ochi sa imi fuga prosteste..atunci o sa ti trimit pe mail adresa din nou si astept contul mamei tale, sa imi spui daca mai e vreo taxa ascunsa de de depus
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
Alex,nu putem dacat sa iti multumim pt efortul pe care il faci pt noi
Alex, scuze ... eu m-am pierdut in multimea de mesaje. Imi poti spune care e contul romanesc? eu prefer sa platesc acolo, daca e ok. De asemenea, prefer curier rapid cu plata la destinatie.
ancag- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 105
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Puncte : 51
Data de inscriere : 21/07/2008
Pakeha, musai sa iei o secretara )
Am pe lista 101E, plus M.Tozer (13E) ar fi 114E, fara transport. Mai pui un butas de loheri (6?) fac 120 la comanda si ar fi 18E la bonus.
Daca e corect, mai pui un butas de myrmecopa IPS8839 (4E) la bonus (chingughensis + imperialis Bangckok=14E)
Am pe lista 101E, plus M.Tozer (13E) ar fi 114E, fara transport. Mai pui un butas de loheri (6?) fac 120 la comanda si ar fi 18E la bonus.
Daca e corect, mai pui un butas de myrmecopa IPS8839 (4E) la bonus (chingughensis + imperialis Bangckok=14E)
Stiu ca m-am trezit in al 12-lea ceas dar mai gasesti si pentru mine o lacunosa, o multiflora spottedleaf si eventual imperialisul (daca-l poti inlocui) sau un butas de onychoides?
Sash- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 77
Puncte : 83
Data de inscriere : 07/07/2009
totalul imi iese 122 Emyosotis a scris:Pakeha, musai sa iei o secretara )
Am pe lista 101E, plus M.Tozer (13E) ar fi 114E, fara transport. Mai pui un butas de loheri (6?) ok fac 120 la comanda si ar fi 18E la bonus.
Daca e corect, mai pui un butas de myrmecopa IPS8839 (4E) ok bonus la bonus (chingughensis + imperialis Bangckok=14E)
total 17 ESash a scris:Stiu ca m-am trezit in al 12-lea ceas dar mai gasesti si pentru mine o lacunosa ok 3E, o multiflora spottedleaf ok 7E si eventual imperialisul (daca-l poti inlocui) ok inlocuire sau un butas de onychoides? ok 7E
vad ca reusita stimuleaza increderea in sinevickylucia a scris:As dori eu butasul de vitelina fuscomarginata( cel de 6mmm)!
astia sunt cei 2 butasi (petele sunt de la tratamentul anti-fongic)
vad ca am exagerat si in sus si in jos, tijele au 2 mm si 12 mm - intr-adevar ti-o recomand pe cea cu tija mai lunga, chiar daca are o singura frunza, rezerva de energie e suficienta, inradacinare in apa sau sfagnum, eventual substrat inundat
uite si poza cu florile :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=02Jaune&id=2741&ImageName=IMG_8675.JPG
Multumesc, Alex, sper sa se prinda!
Imi doream f mult leucorhoda, dar .......iarasi ai venit cu ispita si.........daca tu crezi ca il pot inradacina; mai bine las la latitudinea ta!.
Banii ii pun maine in cont, mamei tale si coletul il doresc prin posta romana.
Imi doream f mult leucorhoda, dar .......iarasi ai venit cu ispita si.........daca tu crezi ca il pot inradacina; mai bine las la latitudinea ta!.
Banii ii pun maine in cont, mamei tale si coletul il doresc prin posta romana.
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
cind primim contul si cind putem depune banii , adica s a incheiat comanda? eu nu mai modific nimic in comanda
vivien- Dependent de Hoya
-
Numarul mesajelor : 306
Localizare : timisoara
Puncte : 300
Data de inscriere : 11/07/2008
Pakeha a scris:total 17 ESash a scris:Stiu ca m-am trezit in al 12-lea ceas dar mai gasesti si pentru mine o lacunosa ok 3E, o multiflora spottedleaf ok 7E si eventual imperialisul (daca-l poti inlocui) ok inlocuire sau un butas de onychoides? ok 7E
Multumesc mult!!!
Am vazut ca ai mai multe feluri de lacunosa - nu stiu cum arata fiecare si nu stiu nici care soi e cea pe care o am deja, asa ca daca poti te rog sa alegi una diferita de butasul neplantat din poza asta https://s302.photobucket.com/albums/nn99/Watercrazy79/hoya/?action=view¤t=Image467.jpg
Vorbim pe gmail detaliile (nr. cont, adresa) daca e ok asa.
Sash- Admirator Hoya
-
dupa parerea mea nu e greu de prins, in principiu ar trebui sa fie ok - e o specie care face radacini usor si are suficiente rezerve de energie - doar ca trebuie supravegheat de aproape, cum tija e scurta, sa nu ramana uscata (in apa) dar nici sa fie umeda tot timpul (in sfagnum) - en un challengevickylucia a scris:Multumesc, Alex, sper sa se prinda!
Imi doream f mult leucorhoda, dar .......iarasi ai venit cu ispita si.........daca tu crezi ca il pot inradacina; mai bine las la latitudinea ta!
n-am inteles cu H leucorhoda, deocamdata nu e pe lista ta, nici ales, nici la bonus ... !?
iti propun una din fabricatie proprie din seminte, seria AG06, 02; 05 sau 06, toate sunt frumoase si "floricioase", sa vad din care pot taia mai usorSash a scris: Multumesc mult!!!
Am vazut ca ai mai multe feluri de lacunosa - nu stiu cum arata fiecare si nu stiu nici care soi e cea pe care o am deja, asa ca daca poti te rog sa alegi una diferita de butasul neplantat din poza asta https://s302.photobucket.com/albums/nn99/Watercrazy79/hoya/?action=view¤t=Image467.jpg
apropo de asta, tocmai a "explodat" o pastaie de H obscura si mai astept una de H litoralis zilele urmatoare
v-as fi trimis seminte, dar durata de prindere e foarte scurta, pana ajung la voi expira (n'est ce pas Carmen ?)
vai de capul ei, demisioneaza dupa nici 2 zilemyosotis a scris:Pakeha, musai sa iei o secretara )
si apropo de asta, la servici am nu o secretara, ci un secretar, Bertrand (foarte eficient de altfel) - cu asta nu are sotia motive de gelozie
Pakeha a scris:iti propun una din fabricatie proprie din seminte, seria AG06, 02; 05 sau 06, toate sunt frumoase si "floricioase", sa vad din care pot taia mai usorSash a scris: Multumesc mult!!!
Multumesc mult - ma incanta foarte tare faptul ca-s plantute obtinute din seminte dar acuma "buna ziua ai dat si belea ti-ai capatat", respectiv sunt curioasa sa stiu care-i sunt parintii si data nasterii
Sash- Admirator Hoya
-
Pagina 7 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Subiecte similare
» Comanda Hoya Cluj august 2009
» Hoya la Cluj septembrie 2012
» Hoya la Cluj septembrie 2015
» Hoya la Cluj septembrie 2013
» Comanda Hoya Pakeha septembrie 2010