Lista Pakeha Hoya iunie 2011
+3
poxicuta
madalina
Pakeha
7 participan?i
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lista Pakeha Hoya iunie 2011
ok, ma suparasem, mi-a mai trecut ...poxicuta a scris:Imi pare rau ca am incurcat asa tare ! Tot tabelul tau s-a stricat........!
Chiar nu am vrut, imi cer scuze!
lucrurile stau asa si din cauza ca Hoya nu e decat o pasiune, in afara de serviciul care consuma cel putin 50 de ore pe saptamana,
cu tabelul si organizarea respectiva, minimizez timpul de comercializare, reusind totusi sa fac cunoscute si sa raspandesc specii destul de rare (unele exista doar in colectia mea)
iar pana la urma, vanzarile finanteaza partial calatoriile in Asia, de unde aduc alte hoya ...
dar ca sa functioneze toata masinaria, am pus la punct o organizare, niste proceduri, un tabel, etc ...
Situatia nu este roz bombon, dar pasiunea pt hoya este mistuitoare, asa ca...........Pakeha a scris:buna Vicky, sper situatia e cat de cat mai buna ? ...vickylucia a scris:As dori sa stiu daca am dreptul la bonus?
bonusul nu mai este, imi dadea prea multa bataie de cap, in schimb am scazut preturile in medie cu 15-20%, ceea ce e mai mult decat bonusul precedent (in schimb reducerile sunt inegale)
Vickylucia 75 +16 = 91 E[/b]
Sigur ca imi doream mai multe, dar si asa este un sacrificiu destul de mare, asa ca o las pt altadata.Banii ii voi trimite,maine, mamei tale, dar nu stiu daca ai adresa mea ( daca este cazul ti-o voi trimite pe PM )!
P.S. Pot adauga Acicularis-9e?
Ultima editare efectuata de catre vickylucia in Lun Iun 20, 2011 9:05 am, editata de 1 ori (Motiv : adaos la mesaj)
vickylucia- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 591
Puncte : 387
Data de inscriere : 25/05/2008
okvickylucia a scris:P.S. Pot adauga Acicularis-9e?
total 84+16=100 euro
Buna !
As fi fost interesata si eu de cateva Hoya....
In cazul in care ar fi posibil, postez listuta mea:
Hoya onychoides SJA - 8 E
Hoya serpens SJA -5 E
Hoya multiflora spottedleaf SJA -5 E
Hoya heushkeliana Pink SJA -3 E
Hoya serpens SJA -5 E
marirogo- Curios cu privire la Hoya
-
Numarul mesajelor : 23
Puncte : 25
Data de inscriere : 20/06/2011
de posibil ar fi posibil, insa butasii ar costa 21 euro, iar coletul 16marirogo a scris:Buna !
Hoya serpens SJA -5 E
daca nu esti la Bucuresti sau Iasi sa faci colet comun, nu prea merita (dupa parerea mea ...)
doua solutii posibile :
- sa accepte una dintre destinatare sa ti-l re-trimita cu posta locala
- sa inlocuiesti H onychoides cu o hoya (sau mai multe) cu frunze mai plate sau suficient de mici ca sa le pot trimite intr-un plic mare cu bule de plastic
Eu sunt din Baia Mare. Intr-adevar, m-ar costa f. mult transportul raportat la pretul plantelor.
In cazul asta, ramane sa astept o comanda ulterioara, cand sper sa-mi permit una mai mare. Pana atunci mai castig si un pic de experienta cu hoya !
In cazul asta, ramane sa astept o comanda ulterioara, cand sper sa-mi permit una mai mare. Pana atunci mai castig si un pic de experienta cu hoya !
-
Eu as ajuta-o cu placere ,numai ca noi suntem deja 2 / colet daca nu depaseste greutatea permisa pot sa i le trimit eu din Bucuresti
in plic n-ar fi decat 4 euro, insa H onychoides (ca si macgillivrayi, archboldiana, imperialis, magnifica, etc ...) nu are frunzele in acelasi plan, deci nu se potrivestemarirogo a scris:Eu sunt din Baia Mare. Intr-adevar, m-ar costa f. mult transportul raportat la pretul plantelor.
daca vrei sa o inlocuesti cu alta, uita-te care ar avea frunze sa poata fi puse in plic
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Plantes
Alex, uitandu-ma peste variegatele tale ( eu nu le mai am ) imi vine sa inlocuiesc unele din hoya care au pretul mai mic ( ex. lacunosa, irian jaya, uncinata si DS 70 ) si as trece carnosa Quinn si Carnosa Pricesse. Se poate?
-
S-a oferit Poxicuta sa-mi trimita coletul de la ea la mine. Multumesc frumos!
In aceasta situatie, in care intru la comun cu bucurestencele, poate ramane si onychoides ?
As mai adauga si :
Linearis FR -2 E
Hoya shepherdii SJA -3 E
Waietii FR -3E
In aceasta situatie, in care intru la comun cu bucurestencele, poate ramane si onychoides ?
As mai adauga si :
Linearis FR -2 E
Hoya shepherdii SJA -3 E
Waietii FR -3E
-
Confirmare
Marirogo : 29 E
heushkeliana Pink -3 E
linearis -2 E
multiflora spottedleaf -5 E
onychoides SJA - 8 E
serpens -5 E
shepherdii -3 E
wayetii -3E
deci la coletul de Bucuresti se modifica din nou tabelul final :
Poxicuta 57 E (comision PayPal 2.5 euro, sau plata la expeditor)
Madalina 29.5 E (comision PayPal 1.5 euro, sau plata la expeditor)
Marirogo 34.5 E (comision PayPal 1.5 euro, sau plata la expeditor)
Marirogo : 29 E
heushkeliana Pink -3 E
linearis -2 E
multiflora spottedleaf -5 E
onychoides SJA - 8 E
serpens -5 E
shepherdii -3 E
wayetii -3E
deci la coletul de Bucuresti se modifica din nou tabelul final :
Poxicuta 57 E (comision PayPal 2.5 euro, sau plata la expeditor)
Madalina 29.5 E (comision PayPal 1.5 euro, sau plata la expeditor)
Marirogo 34.5 E (comision PayPal 1.5 euro, sau plata la expeditor)
ei bine, si uitasem cum era in anii trecuti - 3 spaime aveam : comenzile lui Vicky, Geta, Vivienvickylucia a scris:Alex, uitandu-ma peste variegatele tale ( eu nu le mai am ) imi vine sa inlocuiesc unele din hoya care au pretul mai mic ( ex. lacunosa, irian jaya, uncinata si DS 70 ) si as trece carnosa Quinn si Carnosa Pricesse. Se poate?
in martie trecut nu a comandat nici una din ele, n-a fost nici o schimbare de ultim moment, nici o anulare, totul (aproape) ca pe roate
bun, ce sa zic, ma resemnez ca deobicei (mai ales ca nici una nu e o specie cu probleme de disponibilitate )
lacunosa 2 E, irian jaya 3 E, uncinata 3 E, DS70 3 E : total 11 E
carnosa KP 3 E, carnosa KQ 5 E : total 8 E
confirm deci
carnosa KP 3 E
carnosa KQ 5 E
Irian Jaya 3 E
Total 11 E, totalul global precedent ramane neschimbat (macar atata )
si cu asta gata, nici o alta schimbare
Te rog sa nu te superi ca abuzez de bunatatea ta, trece-ma si pe mine pe lista persoanelor non grata, dar pentru ca cheltuielile de transport s-au mai micsorat pot sa adaug si leucorhoda SJA 3 E?
brrrrrr !poxicuta a scris:Te rog sa nu te superi ca abuzez de bunatatea ta, trece-ma si pe mine pe lista persoanelor non grata, dar pentru ca cheltuielile de transport s-au mai micsorat pot sa adaug si leucorhoda SJA 3 E?
ok, dar pentru cativa centi in sus sau in jos, nu mai recalculez, se adaoga 3 E la tine si basta !
Vicky
tin minte ca anul trecut vroiai neaparat Hoya carnosa Red
asta e carnosa Red din Thailanda (dar dupa parerea mea e un hibrid pubicalyx x carnosa) :
http://www.pakehas-hoya.com/index.php?mod=PhotosPreferees&op=Photo&RepPreferees=Fleur&Item=05Violet&id=3132&ImageName=IMG_1674a.jpg
o sa-ti pun totusi un butasel bonus
Scuze ca iti cauzez atatea probleme, dar cu atatea frumuseti sunt atat de indecisa! De exemplu si acum parca mi-as dori mai mult uncinata decat irian jaya, dar nu mai indraznesc sa te supar
Multumesc din suflet pt carnosa pe care intr-adevar mi-o doream f mult!
P.S. Maine trimit banii!
Multumesc din suflet pt carnosa pe care intr-adevar mi-o doream f mult!
P.S. Maine trimit banii!
-
Am facut astazi plata in contul mamei tale 60 E +2,5 comision, in lei 270 lei!
Ultima editare efectuata de catre poxicuta in Mier Iun 22, 2011 8:06 pm, editata de 1 ori
Am depus azi in contul mamei tale- 100 euro+ 3euro( comision)!
-
Eu cum procedez cu plata ? Am de platit 34.5 E. Pot sa depun contravaloarea in lei in ceva cont in tara?
-
la pag 2 ai conturile bancare , in lei sau euro!Eu am depus in leimarirogo a scris:Eu cum procedez cu plata ? Am de platit 34.5 E. Pot sa depun contravaloarea in lei in ceva cont in tara?
A facut cineva plata prin Paypal ? eu asa as dori sa achit.
madalina- Interesat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 46
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Puncte : 48
Data de inscriere : 08/06/2011
Am citit topicul acela, multumesc.
Am mai facut plati prin Paypal pentru cumparaturi prin Ebay insa atunci ma logam pe site si gaseam acolo deja request-ul de plata de la vanzator cu suma exacta pe care trebuia sa o achit cu cardul.
Acum insa vreau sa achit butasii comandati de la Pakeha dar nu exista request, daca accesez optiunea de trimitere bani imi cere adresa de e-mail a beneficiarului...pe care o astept de la Pakeha.
Nu stiu daca imi va cere aplicatia Paypal si alte detalii despre beneficiar.
Am mai facut plati prin Paypal pentru cumparaturi prin Ebay insa atunci ma logam pe site si gaseam acolo deja request-ul de plata de la vanzator cu suma exacta pe care trebuia sa o achit cu cardul.
Acum insa vreau sa achit butasii comandati de la Pakeha dar nu exista request, daca accesez optiunea de trimitere bani imi cere adresa de e-mail a beneficiarului...pe care o astept de la Pakeha.
Nu stiu daca imi va cere aplicatia Paypal si alte detalii despre beneficiar.
-
Ultima editare efectuata de catre poxicuta in Vin Iun 24, 2011 10:14 am, editata de 2 ori
Poxicuta, ai achitat deja prin paypal si ai folosit aceasta adresa de e-mail ?
Nu vreau sa trimit banii aiurea.Multumesc
Nu vreau sa trimit banii aiurea.Multumesc
-
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Lista Pakeha's Hoya actualizata iunie 2009