Hoya bella
+20
Pakeha
dianatm
Iarina
CBogdan
nina
myosotis
tinaM
Johana
dodo
ela
auroradumbr
miha
Simona D.
bibacj
Vernil
liana
bia8
AnaR
Carmen
Stefana
24 participan?i
HOYA :: Hoya :: Hoya de la A la Z
Pagina 2 din 9
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Hoya bella
Asa este! Am dat deja la 5 colege cate 4 lastari. Duminica viitoare mai dau la doua prietene...Si astfel, bella mea va fi mai...usoara si mai ingrijita.
Stefana, tu ai mirosit parfumul bellei tale? Tare-mi place, e discret si proaspat...
Stefana, tu ai mirosit parfumul bellei tale? Tare-mi place, e discret si proaspat...
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 1290
Varsta : 61
Localizare : Montreal, Canada
Puncte : 38
Data de inscriere : 20/02/2008
Off, numai butasul meu de bella nu vrea sa dea nici un semn In ce limba sa-i mai cant oare ?
Simona D.- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 689
Varsta : 53
Localizare : Terra / Europe / Romania / Arad
Puncte : 0
Data de inscriere : 04/03/2008
E in apa sau in substrat?
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Mi se pare ca are un discret miros de lacramioare
Stefana- Hoyamaniac
-
Numarul mesajelor : 1490
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti cartier Militari
Puncte : 459
Data de inscriere : 27/01/2008
Asa-i...e super mirosul! Atata mi-am bagat nasu-n flori ca pana la urma mi s-a parut ca le-am luat tot parfumul! Rea ce-am fost!
AnaR- Pasionat de Hoya
-
AnaR a scris:E in apa sau in substrat?
E in substrat. L-am primit de la Carmen cu radacini. E in ghiveci de 14 si poate de aia dureaza mai mult pana o sa dea si el ceva semne
-
Da, din cate am inteles, hoya isi umple intai ghiveciul cu radacini si abia apoi incepe sa creasca. Asa ca, bella ta poate mai are de lucrat la radacinute...Ai rabdare! Daca nu da semne de nimic, e bine. Inseamna ca activitatea e concentrata in substrat.
AnaR- Pasionat de Hoya
-
Bella mea da semne Poate i-a fost teama ca ma supar pe ea
-
ce semne da? Sa stii ca unele plante simt cand esti suparata pe ele pt ca nu fac nici o miscare....te-o fi vazut ce-ai scris pe forum Salutari din partea mamicii ei...care e imbobocita
Faptul ca am lipsit de ieri o fi facut-o sa creada ca am abandonat-o pentru ca a fost mai lenesa decat carnosa Ca sa se razbune are cate un varfulet pe fiecare din cele doua tije
Salutari mamicii ! Sper ca a educat-o bine si nu ma va lasa sa astept ani de zile ca sa vad o floare
Salutari mamicii ! Sper ca a educat-o bine si nu ma va lasa sa astept ani de zile ca sa vad o floare
-
-
Ce ghivece imi recomandati sa folosesc pt butasi ?
bibacj- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 130
Puncte : 7
Data de inscriere : 14/02/2008
Carmen a scris:e scumpica, merge bine, dar ghiveciul e foarte mare.
Multumesc !
E mare ghiveciul ... dar nah ... ce sa fac acum ..
Nu o mai mut daca tot si-a dat drumul
-
Nu o mai muti... dar trebuie sa mai faci rost de butasi de pus alaturi ca sa fie o tufa mare . Poate are Diana ceva disponibil. Ca daca-ti trimit eu, strabat cale luunga si nu stiu cum ajung.
Stefana- Hoyamaniac
-
Daca are Diana, o rog foarte frumos
Daca nu are ... nu stiu ce fac
Daca nu are ... nu stiu ce fac
-
am vazut ceva pedunculi la bella care la inceput nu le-a mers prea bine, si am mutat-o mai la umbra si am acoperit-o cu o punga si pare ca si-a revenit cat de cat, asa incat mi-e frica sa fac poze sa o arat, pana cand nu vad cum va evolua mi-as dori tare mult sa vad flori.
bia8- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 867
Localizare : Romania, Oradea
Puncte : 86
Data de inscriere : 15/02/2008
Bella cea mare, intreaga, care se pregatea sa infloreasca si a dezvoltat penduculul destul de marisor, l-a pierdut. Mai are altii , insa nu stiu daca ii duce pana la capat.
In schimb belle-le care le-am salvat de la sera, au toate multi penduculi si chiar si butasii pusi la inradacinat au penduculi deja maricei. Sunt foarte curioasa ce finalitate vor avea...si totusi care va reusi sa faca si o floricica
In schimb belle-le care le-am salvat de la sera, au toate multi penduculi si chiar si butasii pusi la inradacinat au penduculi deja maricei. Sunt foarte curioasa ce finalitate vor avea...si totusi care va reusi sa faca si o floricica
Trebuie sa faca floricele ...macar drept multumire ca au fost scapate de la moarte sigura...sigur vor fi recunoscatoare...
miha- Pasionat de Hoya
-
Numarul mesajelor : 875
Varsta : 51
Localizare : CONSTANTA
Puncte : 402
Data de inscriere : 12/04/2008
Cu noi multumiri Carmen hoya bella de la tine are 2 inflorescente si o radacinuta de 6 mm. Sa o plantez deja?
bibacj- Admirator Hoya
-
Numarul mesajelor : 130
Puncte : 7
Data de inscriere : 14/02/2008
Eu ale mele le-am pus direct in substrat , nici macar un butas de bella nu l-am inradacinat in apa. Singurul dezavantaj poate fi sa piarda bobocii la transfer...dar oricum nu e cert ca ii va duce pana la inflorire. Sunt pe drumul cel bun, oricum.
Eu numai in apa i-am pus si apoi, pe rand, trec intr-un substrat foarte usor (turba + perlit) cu mare grija. Vad ca trecerea se face lejer, nici unul nu s-a ingalbenit, doar ca par tare firavi. De aceea o sa trimit butasii promisi cand se vor inzdraveni cat de cat.
Numai lastarii obtinuti din planta deshidratata (erau 3 plante in ghiveciul de la Carmen, 2 viabile si una cam pe duca) nu vor sa faca radacini. Au frunze verzi, dar nimic sa arate ca inradacineaza.
Numai lastarii obtinuti din planta deshidratata (erau 3 plante in ghiveciul de la Carmen, 2 viabile si una cam pe duca) nu vor sa faca radacini. Au frunze verzi, dar nimic sa arate ca inradacineaza.
Stefana- Hoyamaniac
-
Cred ca bella este cea mai grozava hoya. La 2 saptamani de cand s-au deschis toate floricelele din singurul buchetel al ei, inca nu s-a ofilit nici un pic. Si continua sa miroasa, la fel de delicat a lacramioare.
Cui am mai promis butasi? Mi-am notat doar Liana din Neamt si Miha din Constanta . Nu o sa-i trimit in cateva zile (sa mai creasca un pic in substrat ca abia i-am schimbat din apa) dar vreau sa pun etichete pe ghivecele .
Cui am mai promis butasi? Mi-am notat doar Liana din Neamt si Miha din Constanta . Nu o sa-i trimit in cateva zile (sa mai creasca un pic in substrat ca abia i-am schimbat din apa) dar vreau sa pun etichete pe ghivecele .
Stefana- Hoyamaniac
-
Pagina 2 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» caut sa cumpar Hoya multiflora si Hoya bella...
» HOYA BELLA
» Hoya bella
» Hoya bella
» Variegated Hoya bella
» HOYA BELLA
» Hoya bella
» Hoya bella
» Variegated Hoya bella
HOYA :: Hoya :: Hoya de la A la Z
Pagina 2 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum